La música als inicis de la ràdio.

Avui us presentem un programa de la sèrie radiofònica “Vistes al mar” on farem un repàs pels inicis de la música a la ràdio. Aquesta sèrie radiofònica ens apropa amb tots els seus capítols a la història de la música catalana presentant-nos els seus protagonistes, les seves obres i les principals característiques de cada moment històric de la música.

En aquest capítol ens parlen de la importància de la música clàssica als inicis de la ràdio, als anys 20. Què sonava en aquella època?, quines preferències tenien els oients? Parlem d’una època en que no existia la música enregistrada, ni els cassetes, ni els compactes,… era l’època en que la música s’havia d’escoltar només per la ràdio o en directe.

Descobriu la màgia de la ràdio amb l’Edu3!!!

Edu3.cat

+Web del programa

Deixa un comentari