Potser…

Potser aquest paper no hauria d’arribar a les teves mans, o potser si. Potser si et mostro quins són realment els meus sentiments cap a tu, perdem l’amistat tan maca i tan sincera que tenim, o potser realment tu també sents el mateix per mi. Potser si et dic que desitjo estar amb tu, deixes a la Júlia per estar amb mi, o potser no vulguis saber res més de mi. Deixaré per un moment de dubtar i et diré que no m’agrada sentir el que sento, ara mateix m’odio a mi mateixa, sento que t’estic decepcionant, que t’estic posant les coses difícils. M’agradaria estimar-te d’una manera totalment diferent(subordinada adverbial), però no puc. Sé que t’estimo, ho sé perquè em fa molt de mal veure’t tan feliç amb la Júlia , quan em mires tremolo i desitjo que m’abrassis i em mengis a petons. Cada moment al teu costat és inolvidable(subordinada substantiva), em fas molt feliç.Tornaré a dubtar i et diré que potser tot això t’ho hauria de dir jo mateixa, però tinc molta por de la teva reacció, només et demano que si no sents el mateix que jo sento per tu ho entendre. Ho sento, només volia ser sincera com fins ara(subordinada adjectival).

Carla Martínez 1BatxA

5 thoughts on “Potser…

 1. jlc1199

  Un pèl curta Carla, podries haverte lluït més. Tot i això està bastant bé però no t’has de despistar. Veïem que al final o bé t’han agafat les presses, o no sabies com acabar, o no has rellegit el text, perquè podem apreciar que hi ha un fort contrast entre les dues últimes línies i la resta de la carta; sembla que t’has fet un bon embolic!
  Per la teva brevetat et posem un 7’5 que haguès pogut ser un 9 si t’haguèssis esforçat una mica més.

  Marc Pelegrín
  Jordi Llenas

 2. Vero B i Raquel

  Carlaaaa:)
  ens ha agradat molt aquesta carta, es nota que és el que de veritat sents cap a aquella persona a la que va dirigida la carta.
  un petuneeeT!

 3. Vero B i Raquel

  Carlaaa!
  Hi han algunes faltes d’ortografia, i no hi ha molt bona puntuació, ja que no hi han comes.
  algunes de les faltes que hem trobat, són:
  el si, quan és afirmació, va amb accent.
  perdem- és perdrem.
  entendre- entendré.

 4. Joan Marc Post author

  A part de les errades que t’han marcat, cal dir decebent enlloc de decepcionant.

  Tot el tema gramatical és incorrecte. Ni tan sols són oracions subordinades ja que no hi ha verb.

  Un 6.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *