Carta d’amor.

No  em preguntis ben bé perquè ho estic fent, però la veritat és que aquí estic, intentant explicar-te els meus sentiments. Normalment no ho faig pas això, prefereixo no confesar-te’ls ja que em fa vergonya, i no se com fer-ho.

Tot això va començar, des que aquell dia que tu em vas començar a parlar, a mirar-me d’una forma diferent, semblàvem dos nens petits,  però aquell dia va ser especial, vaig començar a sentir coses que no havia sentit mai per ningú, era una sensació extranya que no sabia perquè m’estava passant.

No entenia perquè aquella necessitat de veure’t era constant, perquè no deixava de pensar en el nostre primer petó, perquè fins i tot et somiava, era algo que al principi no entenia. A mida que van anar passant les setmanes em vaig donar compte, que estaba creixent un nou sentiment dins meu, allò que la gent anomena amor. Era el més maco que et podia passar mai. La gent diu que és algo, que si no ho saps sobreportar i no saps com actuar en cada moment, no sortirà del tot bé.

Hauria de dir-te que t’estimo, però aquesta paraula ja se m’està quedant curta, m’agradaria dir-te que ets el més maco que m’ha passat mai, que ets lu millor que tinc, que només tu, amor, ets la raó per la qual m’aixeco cada matí amb un somriure dibuixat a la cara. És tanta la necessitat de veure’t, d’abraçar-te, de poder besar-te, que ara per ara no m’imagino un món sense tu, sense la teva forma de mimar-me, d’aconsellar-me, d’abraçar-me, ets realment únic i especial per a mi.

Mai havia pensat que una persona com tu es creuaria en el meu camí, però m’alegro moltíssim de que això hagi passat. Ets indispensable.

Encara que haguem passat per moments difícils t’haig de dir que,gràcies per estimar-me com només tu saps fer.

Sé que aquest sentiment, és per sempre.

T’estimo, no hi ha més.

Raquel Martos Almodóvar.

1erBatxillerat A.

5 thoughts on “Carta d’amor.

 1. Carli i Caba :)(L)

  Raku! en general la teva declaració ens inspira amor, està clar amb qui t’has inspirat. Tens algunes faltes i alguns errors que ara et comentarem:
  Gramaticalment no has subratllat ni posat entre parentesis les frases subordinades ni les cordinades tampoc. Et farem algunes recomenacions ortogràfiques de gran ajuda:
  – explicar-te els meus sentiments cap a tu. (al ficar el pronom -te no cal tornar a remarcar per qui va dirigida la carta -cap a tu-)
  – Des que aquell dia tu em vas començar a parlar.. (mala cordinació de la frase, hauria de ser: des d’aquell dia que tu em vas començar a parlar)
  – Vaig començar a sentir, coses que no havia sentit mai per ningú. (Sobraria la coma dins del context)
  – sumiava (s’escriu amb o)
  – Repetició excessiva d’algo i allò.
  – lu (millor qur tinc) (més maco) -forma incorrecta, en tot cas seria el/allò, segons el context-
  – sumriure (s’escriu amb o també, somriure)

  PETONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

 2. Camila i Mireia

  Raquel!
  Molt bonica la declaració, ens ha agradat molt. Està força ben escrita, tot i que trobem que poses massa comes on no hi toca. Et posem una petita llista amb paraules que hem trobat que tenien falta:
  -sumiava:somniava
  -macu:maco.
  -surtirà:sortirà.
  -tindria que dir-te:hauria de dir-te.
  -se’m està: se m’està.
  -lu més maco:el més maco.
  -lu millor:el millor.
  -se(de saber):sé.

  No t’hem pogut corregir la gramàtica perquè no has fet aquest apartat de l’exercici.

 3. rma1089 Post author

  JM, ja he corretgit la redacció, tot i seguint les indicacions que les meves companyes m’han deixat.
  Petooooooons!

 4. Joan Marc

  confessar, amb dues esses.

  sé, del verb saber

  algo?????: no! alguna cosa
  em vaig donar compte, que estaba (em vaig adonar que estava)
  lu millor (el millor).

  A part d’aquestes noves errades, tampoc detecto l’anàlisi gramatical.

  El text és sentit i interessant, però amb aquests errors no et puc posar més d’un 5.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *