Les relacions d’amor

Les relacions d’amor, fins i tot de sexe, comencen casi sempre amb paraules tendres, les dones som així, aquestes coses ens poden, per molt feministes que siguem, per “dures” que semblem, les paraules indicades, en el lloc o bé moment indicat, ens tomben, tal com sona. No sé com començar a explicar-te tot el que sento, m’agradaria fer-te una bona declaració, d’amor i de principis a la vegada. T’estimo, t’estimo molt des del primer dia que vaig veure el teu somriure  que em va conquistar (subordinada adjectiva). Tímid i preciós es el que em vas semblar. Ens vam enamorar perdudament, vam aprendre molt l’un de l’altre, tan coses bones com dolentes que ens van fer créixer com a persones això si sempre un a la vora de l’altre. Si tu volies quedar (subordinada adverbial), així era, ens trucàvem a totes hores.. a totes hores junts, sempre a prop…i ara? Que ens ha passat ara vida? Prefereixes quedar amb aquella colla d’arreplegats, per dir-ho d’alguna manera, a veure’m a mi? La teva princeseta, segons tu, per la qual donaries la teva vida. Crec que estàs confonent el meu amor amb una flor de decoració de la teva estúpida habitació, jo no estic aquí per dir: si mira es la meva novia i portem junts tres anys. Jo estic a la teva bora per molt més. I si, potser em costa reconèixer, que ja no estem junts, que em vas deixar per aquella.. sense nom per no dir més paraulotes, i que continuo aquí.. escrivint-te declaracions d’amor que mai llegiràs. Aquesta es la vintena des de que em vas deixar, i ara em pregunto, perquè no escrivia tot lo que t’estimava abans de deixar-te perdre d’aquesta manera?Bé.. sigui com sigui, no t’oblido. 

 

AIDA CABA. 1rB

3 thoughts on “Les relacions d’amor

 1. jlc1199

  A veure Aida, nosaltres creïem que per el teu nivell la carta és pèssima. Primer de tot, no has rellegit la carta mes de cinc cops…i es nota. Hi ha faltes tontes com ara “es” del verb ser sense accent, aquest cop has fet una mala puntuació. Aida tu saps que ho pots fer millor ja que segurament tens el millor nivell de la classe. Ves amb compte amb els “lo”. La redacció és bona, però creiem que ho pots fer molt millor, no obstant la teva puntuació és d’un 7, però podries tenir un 9 si hagèssis repassat una mica més.

 2. jlc1199

  Recorda que el “si” quan és afirmació s’escriu “sí”.
  Marc Pelegrín i Jordi Llenas.

 3. Joan Marc Post author

  Has de fer cas dels teus amics.
  També caldria afegir-hi “vora” i “des que em vas deixar”

  Em sembla bé la nota que proposen els teus companys-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *