Indicacions visita

Per tal que no us perdeu en aquest bloc, que a hores d’ara ja comença a tenir aportacions de tota mena, aquí trobareu algunes de idees importants per centrar-vos.

. Com a tots els blocs, els primers articles són els últims publicats.

. Per buscar articles, el millor camí és utilitzar les CATEGORIES. Observareu que la majoria d’elles són SUBCATEGORIES relatives als diversos cursos del nostre institut. Hi ha, també, alguna categoria dirigida al professorat, a les sortides del departament…

. Si voleu deixar un comentari, cliqueu damunt comentaris a la part dreta superior de l’article. Heu de deixar una adreça de correu, però no serà mai visible. El comentari no serà publicat fins que no l’acceptem, condició necessària per preservar l’ordre al bloc.

. Si voleu tornar a l’últim article publicat i al primer del bloc, sigueu on sigueu, cliqueu a la pàgina d’HOME.

A la columna de la dreta, hi trobareu els últims comentaris.

. Si voleu navegar per altres blocs relacionats amb l’àrea de llengua i de literatura, cliqueu sobre el bloc recomanat en funció del que vulgueu trobar.

. Pel que fa a les pàgines, inamovibles, les teniu a la barra de dalt  i cal entrar en cadascuna. Hi trobareu QUI SOM (a tall de presentació), SUBSCRIPCIÓ (dirigida a l’alumnat que vol col·laborar en el bloc), ESCRIURE (amb uns criteris d’escriptura i de correcció), i dos dels projectes de l’any: PROTAGONISTA JOVE i LES LLENGÜES A PREMIÀ.

Per a qualsevol consulta, no dubteu de posar un comentari en qualsevol dels articles, tan aviat com puguem us respondrem al mateix article on pàgina on hàgiu participat. 

Joan Marc Ramos

23 de maig de 2008

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *