Encara me’n recordo

Aziza
 
Encara me’n recordo del primer cop que et vaig veure (s.adj). Era una tarda com qualsevol altre, però després de veuret i sentir aquell sentiment tan fort i el mateix temps tan tendre, es va convertir en la tarda més especial en el poc temps que estic a la vida ( sub. substantiva)
 
Potser aquella tarda era la primera i l’última vegada que et veia, però dintre meu estic segura que ens tornarem a veure perquè tu ets el meu destí i jo soc teva perquè t’he entregat el meu amor, el meu esperit i tot el que jo soc. Aquella tarda va ser molt especial, perquè era el primer cop que tenia unes sensacions tan intenses i amoroses. Em vaig quedar innotitzada davant d’aquella mirada enssisadora i cautivadora, aquells ulls grossos i negres que brillaven, iguals que els meus. En aquell moment hem vaig oblidar del món sencer, fins i tot de mi mateixa, només estava pendent del cercle que ens envoltava, un cercle ple de tendresa i d’un amor sencer i màgic. Encara que hagi sigut el primer cop que et veia, hem feia la sensació que ja et coneixia de fa temps.
 
M’agradaria confessar-te (sub. infinitiu) aquest amor que hem tortura dia i nit, que em fa la vida impossible, no dormo, no menjo, només penso en tu, el meu princep, el meu osset de peluix, tu amor meu. T’estimo…

One thought on “Encara me’n recordo

 1. Camila i Mireia

  Aziza!
  La teva declaració d’amor ens ha agradat, tot i que hem trobat varies frases rebuscades que no hem entès gaire.

  que et vaig veure->Has posat que és una s. adj, però no trobem l’adjectiu.
  en el poc temps que estic a la vida ( sub. substantiva)-> és una subordinada adjectival.
  M’agradaria confessar-te (sub. infinitiu) aquest amor -> la subordinada sustantiva infinitiva va darrera d’amor.

  Et posem les faltes ortogràfiques que hem trobat:
  -veuret: veure’t.
  -el mateix: al mateix.
  -en l poc temps que estic a la vida: la tarda més especial que he viscut en el poc temps que porto a la vida.
  -dintre: dins.
  -jo sóc la teva: a què es refereix? no ho deixes força clar.
  -soc:sóc.
  -innotitzada: hipnotitzada. (hipnosi)
  -hem vaig: em vaig
  -hem feia: em feia.
  -em feia la sensació: em donava la sensació.
  -hem tortura: em tortura.
  -princep: príncep.

  Respecte a la puntuació del text, a vegades poses comes on hauries de posar punts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *