Declaració d’amor

Diuen que els principis no sempre són fàcils, i la veritat es que es cert, m’està costant moltíssim començar aquesta carta.

No se ni com començar, quan estic amb tu, trobo que tot el que m’envolta es millor, i això crec que és el mes important(substantiva). Em fas creure i sentir les coses d’una manera diferent, d’una manera que em fa sentir especial i m’agrada.

Ja fa temps que noto que hi ha alguna cosa especial entre nosaltres, però potser es una sensació meva. Seria molt fàcil dir, que se que m’estimes tant com jo t’estimo a tu i que saps que això no ho pots amagar, però la veritat es que no estic gaire segura de que això sigui així, si fós tan fàcil com dir-ho…

Els ulls tant intensos que tens fan que pugui veure realment com ets(adjectiva), el teu somriure em transmet tranquil•litat, i la teva manera de ser quan estàs amb mi fa que vulgui estar al teu costat per sempre, però contràriament quan estem junts se’m fa tant curt.

A vegades em poso a pensar, i si tu no hi fossis, res seria el mateix(adverbial), perquè sempre has estat al meu costat als moments difícils per treure’m un somriure, i s’ha de dir que sempre ho has aconseguit, i això ho valoro moltíssim.

Són tantes coses les que fan que et pugui veure com alguna cosa mes que un amic que només et puc dir que m’he adonat de que t’estimo, d’una manera tant i tant especial que fins i tot em costa d’expressar amb paraules.

Yaiza Fussimanya Ruiz

4 thoughts on “Declaració d’amor

 1. sandra i anabel

  és una declaració una mica simple, ens falta que diguis alguna cosa més, que expresis més sentiments.
  recomanacions: al començament del segon paràgraf (No se ni com començar…)
  podríes haver possat no se per on començar.
  Per acabar el tercer paràgraf podríes haver-lo allargat una mica més, dir a que et referèixes amb:quan estem junts se’m fa tant curt.
  Correcció: quan poses “sempre has estat al meu costat als moments difícils” hauríes de haver possat en els moments difícils.
  Nota: 6

 2. Sara i Vero V

  La declaració d’amor està força bé. Et posem un 6.5. En el text hi ha algunes faltes d’ortografia, la major part accents en algunes paraules com és i més. Al final del quart paràgraf dona la sensació que queda incomplet, que falta alguna cosa podrien ser punts suspensius. Falten marcar les frases amb els colors. Fas frases massa llargues, en lloc de posar tantes comes podries haver posat algun punt.

 3. Joan Marc

  tant intensos que tens (tan intensos), resulta lògic que en tingui, oi?
  Tb. tan curt

  Has de centrar-te molt en els accents diacrítics!!!! Pendent per l’estiu.

  L’anàlisi gramtical és una mica estrany (sense colors), però diria que és correcte.

  Un 7.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *