Declaració d’amor

Dir-te que t’estimo se’m queda petit, algú hauria d’inventar noves paraules per definir els meus sentiments. Et necessito cada segon que passa. T’estimo des d’el primer dia que et vaig veure (subordinada adjectiva). Sento això i més. Si tu te’n vas (subordinada adverbial) no em queda res. Estimar-te en realitat és un premi. És un regal que qualsevol persona hauria de rebre, però que només tinc jo. Et dono les gràcies per deixar-me estimar-te. T’estimo perquè quan et miro no em conformo amb mirar-te, desitjo abraçar-te, besar-te, tenir-te per sempre. Ets la llum que il·lumina la meva vida. Quina alegria tinc quan em llevo pensant que et veuré, quina alegria quan me’n vaig a dormir esperant despertar per a tornar-te a veure. Voldria saber expressar amb paraules el que sento per tu (subordinada substantiva), però n’hi ha prou que em miris amb els teus ulls. T’estimo i t’estimaré per sempre. 

 

Federico Vallejos Viñas

2 thoughts on “Declaració d’amor

  1. Kike Sam i Arnau

    La veritat és que aquest text ens ha agradat. No sabíem que eres tant sentimental. Molt bé Federico! Llastima que hagis fallat en les estructures sintàctiques que marques com a coordinada, ja que en realitat és una juxtaposada. A nivell ortogràfic no hem vist cap error, per això no ens queda res més a fer que felicitar-te.

    Adéu!!

  2. Joan Marc

    Doncs res. Això de la coordinació i de la juxtaposició és veritat, tot i que l’estructura s’assembla força.

    Un 9.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *