Carta d’amor

Fa una hora que m’he llevat i he somiat el que vam fer la setmana passada. Estic tan feliç, que voldria explicar-te el somni.

Era un dia molt assolellat, amb el mar tranquil i un vent suau. La platja estava plena de gent i vaig decidir trucar a una noia, a qui estimava moltíssim, i li vaig preguntar si volia anar a la platja amb mi. Ella em va dir que si, i jo ràpidament vaig agafar la tovallola i la crema i vaig anar fins a la porta de casa seva. Vam agafar les bicicletes, i ens vam anar a una platja amb l’aigua transparent com el vidre. Quan vam arribar, jo tenia tanta calor que em vaig llençar de cop al mar. L’aigua estava una miqueta fresca, però ens vam poder banyar perfectament. Vam jugar una miqueta a les pales. Ella sempre em guanyava i reia, però jo no em mosquejava.

Era un dia esplèndid, em sentia molt bé quan estaves al meu costat (sub.sust.adv.)prenent el sol. Ets una persona molt simpàtica i agradable. Ja sé que dintre de tres dies vindràs de vacances, però no puc dormir sense el petó que em fas cada nit. Espero que ho estiguis passant de meravella a Itàlia. No t’oblidis de portar-me fotos de totes les ciutats que has visitat.(sub.sust.adj.)

Et trobo molt a faltar. Si no arribes aviat(sub.sust.adv.), em moriré de tristesa.

T’estimo molt.

Adrian Jagustin Arana

3 thoughts on “Carta d’amor

 1. jgb1397

  Jaume i Noemí:
  aquest text no sembla ben bé una carta d’amor, perquè és com una història.

  estructura sintàctica: la frase coordinada està correcte, però les subordinades no. la que prens com a adjectiva en realitat és adverbial, i la que prens com a adverbial només ho és la primera part.

  hi ha varies faltes, però la més destacada i greu està a la primera línia, és hora en comptes de ora.

 2. Joan Marc

  El temps verbal de la primera línia també falla.
  assolellat
  vam anar no és reflexiu
  sí afirmació amb accent
  aigua transparent
  l’aigua es podia banyar????
  reia tampoc és reflexiu
  sé de saber

  Repassa la gramàtica. I la substantiva??

  De moment, un 4. Esmena tot això i m’envies un comentari per tal que jo pugui apujar-te la nota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *