Em resulta tan fàcil escriure quan estic trista

Em resulta tan fàcil escriure quan estic trista.. en canvi, no sé d’on treure les paraules quan es tracta d’escriure a una de les persones més importants (oració subordinada adjectiva que he tingut mai). Però encara que trigui a fer-ho, ho aconseguiré.Vas arribar a la meva vida en un moment inesperat, en un moment on l’últim que volia era començar una relació. Però vas aparèixer i ràpidament vas canviar tots els meus esquemes. Des d’un primer moment em vas demostrar que eres diferent a qualsevol altre (oració subordinada sustantiva), no sé com ho vas fer, però vas aconseguir treure’m aquella por tan gran que guardava dins(coordinació). Dia a dia t’anaves fent un lloc cada cop més gran dins meu i ara mateix no sabria estar sense tu. No t’imagines com t’arribo a estimar, no saps quant t’arribo a admirar.. perquè fas que cada dia sigui especial, perquè m’ensenyes que la vida és preciosa, perquè em cuides com mai ningú ho ha fet, perquè és impossible donar més del que tu em dones a mi. Mai podré parar d’agraïr-te tot el que has fet per mi en aquest temps(oració subordinada adverbial). Sense cap mena de dubte, sempre seràs el meu petit, el meu primer. Ho vull tot amb tu, tot! 

Gràcies per tots els moments que hem passat, pels que estem passant, i pels que passarem..

T’estimo Borja.

Mireia Martín

4 thoughts on “Em resulta tan fàcil escriure quan estic trista

 1. Andrea i Cesar

  Creiem que aquesta declaració d’amor, està molt ben escrita, i expresses correctament els teus sentiments. Però és poc extensa.
  Gramaticalment, està ben estructurada.
  Ortogràficament, nosaltres no hem trobat gaires faltes.

  NOTA: 9

 2. Carli i Caba :)(L)

  La nostra valoració general seria que el que has escrit ES PRECIÓS, i ens alegra haver estat i haver pogut veure la teva fase d’enamorament, vas passar de l’odi a un borja cap a l’amor d’un altre, molt bonic mireia, de veritat.
  Tan gramaticalment com ortogràficament no hem trobat cap error.
  FELICITATS, un 9 i que dureu molt de temps 🙂

 3. Joan Marc Post author

  Diria que l’última oració subordinada és substantiva.

  >Em sembla que les teves companyes t’estimen massa. Un 7 em sembla més adequat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *