Un vaixell misterios

barco-pirata-2.JPGFa molt i molt de temps, jo ,la Marta Isolila, vivia a una illa que es deia Menorca. Tenia una caseta prop de Ciutadella, en un poblet que es deia San Juan. Era molt petit i hi havia molt poquetes cases però s’estava tranquil. Cada dia em llevava, esmorzava, anava a posar-me el banyador i anava a la platja que volia.

Un dia vaig anar a les platges de Son Bou ,molt maques, per cert. N’hi ha dues, una que no esta malament perquè no hi va gaire gent el  problema es que hi ha moltes algues. En canvi, l’altra platja és preciosa amb l’aigua turquesa i cristal·lina. Doncs vaig arribar molt d’hora, encara no hi havia arribat ningú. De cop vaig començar a veure unes veles, era un vaixell enorme un veler. Jo estava al·lucinant, mai havia vist un vaixell així. Va començar a acostar-se a la costa i va atracar en un moll que hi havia de fusta, just al costat de la platja.

De sobte van començar a sortir homes molt sospitosos. Els homes venien cap a mi i jo tenia molta por. Van arribar al meu costat i van començar a parlar. No els entenia gaire bé, eren francesos perquè el seu vaixell portava una bandera de França. Em van dir que s’havien perdut i que  si els podia acompanyar fins el port més proper. Jo els vaig dir que sí. En pujar al vaixell em van fer presonera i a partir d’allà vaig estar vivint aventures molt diferents. Més tart em vaig fer tripulant d’aquell vaixell. Vaig tenir molta sort de caure bé al Capità del vaixell i que em fes un mariner més.

Sara Pérez

3 thoughts on “Un vaixell misterios

 1. Joan Marc

  El text sembla poc meditat i repassat:
  – no hi ha separació en paràgrafs
  – Falten moltíssimes comes: aposicions, incisos, fins i tot a alguna enumeració.
  – La informació donada al final és tan genèrica que perd molt.

  Repassa’l bé

  De moment, un 4

 2. sph1041 Post author

  Joan marc he fet el que he pogut per millorar el text, ya em diras que tal esta!!!! Adeu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *