Un buit en Manhattan.

andrea1.jpgSi no fos per aquell atemptat, jo tindria una fotografia dins de les Torres Bessones en el World Trade Center. Perquè va tenir que passar això? Ja fa anys d’aquest terrible succes, però jo encara no m’ho he tret del cap. Amb quina finalitat volien tirar a terra dos edificis, per no dir els més importants del cor de Manhattan? Sincerament, quan surts de l’estació de metro i veus totes aquelles grues i excavadores en obres se’t possen els cabells de punta. Allà van haver milers i milers de morts, i allà un dia hi van haver dues majestuoses torres. Em vaig parar allà al mig i ho vaig contemplar uns segons, mentre que per el meu cap corrien varies preguntes, respecte a tot allò que veia.

Just sortint, hi havia milers de noms escrits en una paret de pedra. Cada nom era una victima del 11 de septembre. Cada nom era una persona que havia mort sense haver fet res. Cada nom representava una petita part d’aquell país. Cada nom representava un treballador, un secretari o un vigilant. Cada nom era una injusticia més.

Després d’això hi havia un altre cartell on apareixia la fotografía de com seria el proper edifici que construiran allà. En memòria de totes les morts. The Future World Trade Center Site. El més alt i majestuós del món. Perquè com diuen en castellà: “si quieren té, toma dos tazas”.

Realment, em va impressionar moltíssim.

5 thoughts on “Un buit en Manhattan.

 1. Arnau 'MaTeraZZi'

  Crec que tens molta raó. Aquestes coses fan pensar molt, ja que ningú es mereix una mort així.

  Vinga, que tindras un bona nota 😉
  ADEU!

 2. saulo

  hola petitona!

  està molt bé el text, ara si que ho puc dir ja que m’ho e llegit i que l’altre comentari no me la aceptat en Joan Marc.

  Aquestes coses no haurien de passar, però en el món en el que vivim, pasen.
  Si jo governés no passaria això i tot seria amor i reverencies cap a la meva persona.

  petonets!

 3. Joan Marc

  Hi ha moments que estan força bé, per exemple les enumeracions i el plantejament inicial.

  Repassa els errors lingüístics.

  DE moment, un 7.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *