LA CARTA . ROSMEL

CUBELLS, 27 DE NOVEMBRE DE 2020

Hola, Irene.
Sóc la Rosmel i ara t’explicaré una mica com és la meva nova vida a Cubells. Visc a una casa amb quatre habitacions, només té una planta. La cuina i el menjador són molt grans. Tenim una habitació d’estudi on fem els deures, juguem, fem manualitats etc… Vivim a la Plaça Fostegueres. Al costat tenim un restaurant que es diu: Hostal Restaurant Roma.
A tres minuts tenim l’escola (això caminant). A Cubells no hi ha supermercats ,només una petita botigueta. Però lo bo és que a vuit quilòmetres tenim altres poblets on si hi ha: Mercadona, Aldi… M’agrada molt viure aquí però no deixo de trobar-te a faltar moltíssim. Saps que ets molt amiga meva i que t’estimo molt. A l’escola ja he fet amics es diuen: una nena que es diu Blau, un nen que es diu Hug i un altre nen que es diu Adrià. La meva millor amiga d’aquí és la Blau però a tu sempre et porto al cor.

Una abraçada Irene!!!
ROSMEL.

PD: Espero que tu estiguis bé allà i sempre serem amigues inseparables!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *