LA CARTA . HUG

Cubells, 4 de desembre de 2020
Hola Rafel,
sóc l’Hug Tufet de Cubells i tinc 11 anys.
Ahir a la nit vaig veure un documental teu al Youtube. Explicava moltes coses teves (quants anys tenies , quan vas començar a jugar a tennis ,quan vas començar a guanyar diners…) Sempre miro els teus partits per la televisió i els he dit als meus pares que et voldria veure’t jugar un partit en directe. Tinc moltes preguntes per a tu (ets alt ?, quantes hores entrenes?, quants dies a la setmana?…) Creus que seria possible quedar tu i jo en un camp de tennis i que m’ensenyessis alguna cosa?. A la tele sembles alt, de veritat ho ets? Quant li dones a pilota a quants quilometres va?

Adéu Rafel ! Espero que ens puguem veure !

HUG

PD: Per Nadal he demanat entrades per veure’t en un partit.

HUG 6é

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *