Les Coèfores d’Èsquil a l’escena

Dia 10 d’abril vàrem anar a Tarragona a veure en el marc del XIX Festival de teatre Grecollatí Les coèfores d’Èsquil pel grup In albis teatro. Aquí teniu el resum de l’obra amb les fotografies que vaig fer.

Maria Cancio
4t ESO LLatí

Aquest article s'ha publicat dins de General, Gènere dramàtic, Sortides, Tragèdia i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Les Coèfores d’Èsquil a l’escena

 1. Pau Torrente Quiles diu:

  Salve.
  Molt bona feina! La sortida a Tarragona va estar molt bé i les obres que vàrem veure van ser entrentingudes i interessants. De tant en tant està bé que fem alguna activitat diferent per aprendre coses noves, ja que també les aprenem més motivats!
  Ave.

 2. Eduardo Fuentes diu:

  Salve.
  Yo formo parte de este grupo, y estoy muy contento de todo el cariño y apoyo que recibimos de gente como ustedes. Ustedes hacéis grande estos festivales. Muchas gracias a María Cancio por sus hermosas fotos. Muchas gracias de verdad.
  Ave.

 3. Retroenllaç: Teatre clàssic amb l’Institut Premià de Mar | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *