Teatre clàssic amb l’Institut Premià de Mar

El 10 d’abril els alumnes de 4t d’ESO i els de 1r de batxillerat de grec i llatí vam anar a Tarragona per veure dues representacions teatrals: Les Coèfores i El Soldat Fanfarró, de les quals vaig elaborar els tràilers. Ambdues representacions van ser produïdes per In Albis Teatro, uns joves de l’IES Fuente Nueva de Morón de la Frontera, que comparteixen el gust per les humanitats, que van venir des de Morón de la Frontera (Sevilla) per representar-nos les obres dins el XIX Festival de Teatre Juvenil Grecollatí de Prósopon.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jJ202HjTUa4[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0m11qoeR53Q[/youtube]

L’any passat els alumnes van anar també a Tarragona a veure dues representacions produïdes per In Abis Teatro: Les Bacants d’Eurípides i El Soldat Fanfarró de Plaute. A més a més, José Luque Camera i alguns actors els hi van concedir una entrevista.

El 25 de març d’enguany, els alumnes de 2n de batxillerat de llatí, els de literatura universal i alguns de 4rt d’ESO van anar a veure dues obres grecollatines al Teatre Joventut d’Hospitalet de Llobregat. Van gaudir de la representació d’Hipsípila del grup de teatre Komos i El Soldat Fanfarró a càrrec del grup Ela-Ela Teatre.

El 6 de març del 2013 els alumnes de 1r i de 2n de batxillerat de grec van anar al Teatre Joventut d’Hospitalet de Llobregat per veure els Bessons de Plaute i Medea d’Eurípides.

Medea d’Eurípides

Bessons de Plaute

L’any 2010 els alumnes 1r i de 2n de batxillerat de grec van anar a veure Electra de Sòfocles, representada per Clara Segura, en el TNC. Després els alumnes van gaudir d’una trobada amb la Clara, ja que havia estat també alumna de la Margalida.

Electra de Sòfocles

El 10 de març del 2015 els alumnes de llatí i grec anem a veure dues funcions: Lisístrata d’Aristòfanes i Càsina de Plaute al Teatre Joventut d’Hospitalet de Llobregat. Les representacions es duran a terme dins del XX Festival Juvenil de Teatre Grecollatí.

Aquest article s'ha publicat dins de Comèdia llatina, General, Tragèdia grega i etiquetat amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *