“Les Coèfores” d’Èsquil per In albis Teatro

El passat dijous 10 d’abril els alumnes de llatí de 4t de l’ESO i els alumnes de llatí i grec de 1r de batxillerat de l’institut Premià de Mar vam poder gaudir al peu de la muralla romana de Tarragona de dues obres de teatre, “Les Coèfores” d’Èsquil i “El Soldat Fanfarró” de Plaute produïdes per “In Albis Teatro”, uns joves de l’IES Fuente Nueva de Morón de la Frontera, que comparteixen el gust de les humanitats, que van venir des de Morón de la Frontera (Sevilla) a Tarragona per representar-nos les obres dins el XIX Festival de Teatre Juvenil Grecollatí de Prósopon.

Camila Arigón

1r de Batx. Grec

Aquest article s'ha publicat dins de General, Sortides, Tragèdia i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

15 respostes a “Les Coèfores” d’Èsquil per In albis Teatro

 1. Retroenllaç: El Soldat Fanfarró al XIX Festival Juvenil de Teatre Grecollatí | Aracne fila i fila

 2. Clàudia Cazaux Cuberas diu:

  Va ser un gran dia! Ens ho vam passar molt bé i les obres van ser fantàstiques igual que la visita a la muralla de Tàrraco.

 3. Marina Cañas diu:

  Camila! molt ben fet aquest article, a mi hem va agradar molt aquestes obres de teatre, representàven molt bé els llibres de Les Coèfores. A veure si podem tenir una altre oportunitat per anar a veure obres de teatre d’aquest tipus!

  Vale!:)

 4. Xaipe!

  Moltes felicitats Camila per el video i l’apunt! Crec que el dijous 10 d’abril va ser una gran oportunitat per gaudir de les restes de l’imperi romà i per poder veure la representació de Les Coèfores, la qual em va agradar molt.

  Vale!

 5. imad diu:

  Salve!

  En primer lloc felicito a la Camila per aquest magnífic tràiler, utilizo aquest adjectiu perquè penso que una vegada vist et donen ganes de endinsar-te i per tant tengs ganes de veure l’obra completa.

  Son dues grans obres, però a mi personalment em va semblar més distreta l’obra del Soldat Fanfarró, penso que la van representar amb més alegria i es va fer amè que no pas aquesta, encara que Les còefores no deixa de ser una obra interesantissima.

  Una vegada més gràcies per aquesta aportació, que ens farà falta més endavant per a la matèria de grec ja que surt a les PAU.

 6. David Alfaro diu:

  Moltes Felicitats per aquest grandisim video en el que es veu reflectiti un gran esforç darrrera d’ell i una gran dedicacio.
  Les dues obres estan molt ben interpretadas tot i que una esta mes ben preparada que l’altre ja que era d’humor i no va caldre preparar-la l’altre era un drama i pot ser la van dramatitzar massa sobre acutan una mica, pero tot i aixo va estar molt ben preparades.

 7. Retroenllaç: Les Coèfores d’Èsquil | Literatura grega a escena

 8. Sandra Moya diu:

  Salve!
  Aquesta excursió em va agradar molt!
  Estan fets tots uns artistes, ja que, em vaig sentir una romana més!
  Ave!

 9. Retroenllaç: XIX Festival de teatre grecollatí a Tarragona | Aracne fila i fila

 10. Luca Fernàndez Farto diu:

  Salve!

  Gràcies a la nostra companya del batxillerat per realitzar aquest apunt. Jo per mala sort no vaig poder assistir a l’obra, però gràcies a aquest treball he pogut tenir 5 cèntims del que ha sigut l’obra, potser si haguès anat podria haver disfrutat molt de les Coèfores.

  Valete!

 11. Retroenllaç: Mots de ritual per a Electra | Cartellera de teatre clàssic

 12. Retroenllaç: Les Coèfores i El Soldat Fanfarró ara en castellà | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

 13. Retroenllaç: Teatre clàssic amb l’Institut Premià de Mar | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

 14. Retroenllaç: L’amor a la cartellera teatral de Barcelona | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

 15. Retroenllaç: Mots de ritual per Electra al TNC | Cartellera de teatre clàssic a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *