Lliurament de premis del concurs Eidéa

X Concurs Eidéa Escuela Hamelin Internacional Laie

X Concurs Eidéa Escuela Hamelin Internacional Laie

El passat dijous 17 d’octubre de 2013, Literatura grega a escena va acudir a l’entrega de premis de la desena edició del concurs d’investigació escolar Eidéa, organitzat per l’escola Hamelin-Internacional Laie d’Alella i patrocinat per Edicions Santillana i l’Editorial Vicens Vives. El nostre bloc va ser guardonat amb el segon premi de la modalitat social-humanística.

Logotip

Però a més a més també han estat  guardonats dos treballs del nostre mateix institut: el bloc clàssic Turisme arqueològic al Maresme (de les nostres companyes Georgina Tur i Hady Camara) i el treball científic Bacteris oportunistes: un perill als hospitals (de la nostra companya Clara Izquierdo). Han rebut el tercer premi de la modalitat social-humanística i el primer premi de la modalitat científica-tecnològica respectivament.

Una de les novetats de la desena edició del concurs Eidéa ha estat la introducció de treballs en format bloc, com ara Literatura grega a escena i Turisme arqueològic al Maresme. Ens sembla una bona idea utilitzar els blocs i les pàgines web per elaborar un projecte o treball de recerca perquè permet la continua modificació i introducció de dades més actualitzades. A més a més té l’avantatge de que tothom pot gaudir dels seus continguts.

Després del lliurament de premis vam tenir l’oportunitat de conversar amb alguns membres del jurat del concurs i de tastar un agradable aperitiu.

Eidea 001

Aquest article s'ha publicat dins de General, Reconeixements i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Lliurament de premis del concurs Eidéa

  1. Zícora diu:

    Enhorabona pel vostre premi Laia i Núria. El bloc us va quedar d’allò més bé i l’esforç finalment ha sigut recompensat amb aquest guardó. Espero de debò que aquest bloc continuï creixent i que a la llarga aneu guanyant premis i visqueu noves experiències.

    Seguiu així!

    Vale.

  2. Retroenllaç: La XII edició del concurs EIDÉA premia De iure i Reconstrucció històrica | El Fil de les Clàssiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *