Literatura grega a escena premiada a “Es de Libro”

El passat 14 de maig de 2013 el nostre bloc Literatura grega a escena va ser guardonat en la categoria de Batxillerat/Cicles formatius al concurs  Si eres original, eres de libro impulsat des de CEDRO

El proper dissabte 25 de maig en Bernat Ancochea, director de l’Institut Premià de Mar; la Margalida Capellà, la nostra tutora; la Laura Luna, la Núria Yela i jo, la Laia Muñoz; anirem a recollir el premi corresponent a la Casa del Lector de Madrid.

El jurat de la setena edició del concurs va ser format per Juan Cruz Iguerabide, Margarita Prado y Fernández, Carme Riera, Javier Sádaba, Margarita Salas, Ramón Tamames i per últim Pedro de Andrés (president de CEDRO).cropped-cropped-esdelibro

El concurs consistia en realitzar un treball d’investigació en format bloc que fos original i que respectés els drets d’autor. No ha estat una tasca fàcil: hem concursat al voltant de 1883 alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius de tot l’Estat; agrupats en 591 grups i coordinats per 215 professors.

La finalitat d’ “Es de Libro” és promoure entre les aules el valor dels llibres i la lliure creació dels alumnes, així com el respecte cap els drets d’autors.

És tot un honor per a nosaltres haver aconseguit aquest premi i voldríem agrair a la nostra tutora, Margalida Capellà Soler, el seu ajut i suport en aquest projecte, així com als altres professors que han format part de la nostra formació acadèmica i que sense ella aquest bloc mai no hagués estat possible. També agraïm la dedicació i l’interès del jurat per Literatura grega a escena.

Per últim voldríem felicitar als altres grups guardonats a “Es de Libro” de la convocatòria d’enguany i també a tots aquells que han rebut una menció especial (especialment a El cel dels mites, també de l’Institut Premià de Mar) i a aquells que tot i no haver estat premiats han destinat gran esforç als seus treballs.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Literatura grega a escena premiada a “Es de Libro”

  1. Zícora diu:

    Salve.

    Moltes felicitats noies!. Estic molt contenta de que hàgiu guanyat!. Realment, aquest bloc es mereixia ser guardonat. Desitjo que tingueu un molt bon viatge a Madrid i moltíssima sort. A part de tot això, felicitar als altres grups participants, sobretot El cel dels mites, que tot i que no varen guanyar, per l’especial menció rebuda. M’he mirat el bloc i m’ha agradat moltíssim. Es nota que tots estan molt ben elaborats i que han sabut treure el màxim profit possible. Penso que en ser en format digital, ens ajuda a conèixer i adquirir coses totalment noves sobre els diferents temes tractats. Després de tot, crec que el més important és participar i provar sort.

    Vale.

  2. Retroenllaç: Literatura grega a escena recull el premi “Es de Libro” a Madrid | Literatura grega a escena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *