TEXTOS

ORACIONS O TEXTOS CURTS PER TREBALLAR

 

Fragments del canal 324 del 27/09/2015

Un estudi descobreix que moltes de les metàstasis al cervell són diferents del tumor primari

El periple dels que han volgut venir de fora per votar

Busquen la sepultura mai trobada de la reina Nefertiti al costat de la tomba de Tutankamon

Segons la hipòtesi d’un arqueòleg anglès, podria estar situada a la tomba excavada a la roca de Tutankamon

La sepultura de la reina Nefertiti podria estar situada a la tomba excavada a la roca de Tutankamon, segons la hipòtesi de l’arqueòleg anglès Nicholas Reeves.

Segons l’arqueòleg, a la paret nord de la tomba del nen faraó hi podria haver un passadís tapiat amb aquesta possible descoberta.

Reeves viatjarà aquesta setmana a Egipte, convidat pel Ministeri d’Antiguitats, perquè pugui demostrar la seva teoria.

A partir de l’1 d’octubre, la tomba de Tutankamon, a la Vall dels Reis, a Luxor, estarà tancada al públic pels treballs de restauració. Durant aquests mesos d’obres, els arqueòlegs podran investigar si realment Nefertiti es troba a la mateixa tomba.

Aquesta gran descoberta seria un gran esdeveniment en el món de l’arqueologia, com la descoberta de la tomba de Tutankamon l’any 1922 pel també britànic Howard Carter.

 

Altres fragments

Més endavant, sí. Un any després de boxejar amb aficionats no tenia contrincants, i Xato Salcedo decidí treure’m la llicència professional. Des d’aquell moment, tot el que no era boxa era relativament important per a mi. (…) Tot plegat representava un gran sacrifdici, però em compensava l’esperança de retirar-me amb uns bons estavls. A poc a poc em vaig fer un lloc en el ranquing dels millors, Xato m’aconseguia contractes arreu de l’Estat, fins que em vaig proclamar campiò d’Espanya del pes wèlter i “Copes” Barrera començà la carrera vers el títol europeu. I l’hauria assolit si no hagués intervingut el braç ocult de la boxa: la màfia.

Penja els guants, Butxana, Ferran Torrent.

QUe hi hagi al món un ésser que es gasti més de 22,20 milions d’euros pel caprici de passar una setmana a l’espai em sembla una ignomínia. És clar que encara em sembla més vergonyís que els tingui al banc o que els inverteixi per disposar de moltes més riqueses i més poder.

Rosa Regàsa, Per un