VI Congrés Català de Filosofia

La Societat Catalana de Filosofia, en col·laboració amb l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, la Societat de Filosofia del País Valencià i la Societat Andorrana de Ciències, convoca el VI Congrés Català de Filosofia amb la voluntat de debatre els problemes que la filosofia té plantejats tant a casa nostra com arreu. En aquesta ocasió la seu del congrés serà la ciutat de Manresa i tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juny de 2023.

El Congrés commemorarà els 100 anys de la creació de la Societat Catalana de Filosofia i en ell hi ocuparà un espai especial l’obra i el pensament del manresà Jaume Serra i Húnter. Així mateix, el Congrés està emmarcat dins dels actes de Manresa 2022 que commemora els  500 anys de l’arribada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa.

Hi són convocats tots els professionals i institucions de qualsevol punt del domini lingüístic català l’activitat central dels quals sigui la filosofia. La llengua del congrés serà la catalana. S’acceptaran comunicacions també en castellà, francès, italià, portuguès i anglès.

El termini per enviar propostes de comunicacions i simposia resta obert fins el proper 18 de desembre de 2022. Aquí podeu llegir la circular amb els detalls.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *