Contaminació acústica a l’antiguitat i a l’actualitat

Tant en l’antiga Roma com en l’actualitat la contaminació acústica ha estat un element present a la vida quotidiana de les ciutats, però sí que és veritat que actualment hi ha més elements de la vida quotidiana que fan molt de soroll, però també hi ha més maneres d’evitar-ho.

Tenint en compte que a l’Antiga Roma hi havia menys gent, cotxes i elements que fessin soroll, i per tant tenien menys contaminació, però en canvi tenien menys mitjans per evitar aquesta contaminació dels que tenim a l’actualitat, es pot dir que la seva contaminació i l’actual estarien en termes semblants.

2 comentaris a “Contaminació acústica a l’antiguitat i a l’actualitat

  1. Pingback: Contaminació acústica a l’actualitat | Ecologia i sostenibilitat a l'antiguitat

  2. Pingback: Contaminació acústica a l’antiguitat | Ecologia i sostenibilitat a l'antiguitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *