Declaració d’amor!!!

Hola Joanen!!T’he de confessar un secret que guardo des de fa un temps. El primer cop que et vaig veure em vaig quedar impressionada. Ets el noi perfecte per a mi i t’ho puc demostrar. Penso en tu des de el dia que ens vem trovar.( Sub Adj.) Cada cop que estic aprop teu el cor em fa un salt. Tu fas que la meva vida sigui millor. (Sub. Sus.)Si tu no em correspons jo morire d’amor. (Sub Adv.) Cada dia espero la teva mirada amb impaciencia i veure els teus preciosos ulls brillants mirantme amb un somriure! Espero que em responguis i que em diguis el que penses sobre mi!
Petons
Sara Pérez

4 thoughts on “Declaració d’amor!!!

 1. Vero B i Raquel

  Personalment creiem que aquesta redacció és bona, tot i que creiem que podria haver-la allargat una mica més, de manera que hagués quedat molt millor. aquesta redacció està escrita sense ordre, i dient les idees sense cap mena d’enllaç entre elles.
  De manera ortogràfica, hem trobat alguns errors, com per exemple:
  vem trovar- vam trobar.
  morire- moriré.
  impaciencia- impaciència.
  mirantme- mirant-me.
  Després d’aquestes conclusions, creiem que la nota que es mereix, és un 6.

 2. Carli i Caba :)(L)

  Saraaa!!! la redacció no mata, es curteta i expresses amb poca emoció sentiments molt forts. Gramaticalment és correcta però tens algunes faltes d’ortografia:
  · vem trovar : vam trobar.
  · morire : aguda acabada en vocal, s’accentua!
  · impaciencia: esdrúixola, s’accentua sempre!
  · mirantme: es un pronom es separa amb guió: mirant-me.
  un 6!!!!!

 3. Joan Marc

  Doncs res, les teves companyes han posat un 5 a la teva declaració d’un amor de 10.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *