Declaració d’amor

 Hola,

Sóc en Saulo. T’escric aquesta carta amb la intenció de que entenguis tot el que em passa, que sàpigues la veritat d’una vegada i que entenguis el perquè de la meva gelosia quan estaves amb altres nois.

Cada cop que estic amb tu em sento complert, no em falta res(subordinació substantiva). La meva ànima somriu i està en pau, ja que el que només necessita es a tu. Quan no hi ets, et trobo a faltar, em sento dèbil, ja que sento que em falta una part de mi. Necessito la teva presència,els teus ulls, el teu somriure, tocar els teus cabells, abraçar-te, besar-te…

En recordar el dia que ens vam conèixer, ploro, però de felicitat. Ja que aquell va ser el moment en que el destí  em va donar l’oportunitat d’estimar-te(subordinació adjectiva). Si pogués tornar el temps cap enrere, cada dia tornaria al moment en què ens vam conèixer, per així estar tots els dies feliç. Ja que gràcies a que et vaig conèixer, somric cada dia al aixecar-me i cada cop que estic malament.

El destí ens ha unit per alguna qüestió i no el podem enganyar, tu i jo ens estimem i almenys per la meva part, això perdurarà fins la mort. Perquè t’estimo, i res del món pot fer canviar aquest sentiment. Perquè ho ets tot per mi, el meu paradís, l’aire que respiro, el meu benestar… ets tot, i si tu te’n anessis, no em quedaria res(Subordinació adverbial) , cap raó per somriure ni per viure, tot em donaria igual, la qual cosa que em portaria al pitjor dels inferns, que es estimar i no tenir la persona estimada al teu costat. Per això vull que estiguis per sempre més al meu costat, ja que som ànimes bessones, i ens necessitem per ser complerts.  

Per una vida entera amb tu. 

Saulo Daniel Fiamingo Aga     1er de Batxillerat B

2 thoughts on “Declaració d’amor

 1. Guillem i Javi

  Pensem que la carta d’amor que ha fet en Saulo no està gens malament, tot i que si hagués volgut conquistar-nos està clar que hauria d’haver posat més de la seva part, perquè creiem que aquestes paraules no acaben de transmetre allò que veritablement sent.

  T’ha faltat marcar alguna oració coordinada, i la subordinació substantiva que has marcat no és correcte. En canvi, les subordinacions adjectiva i adverbial sí que ho són.

  L’ortografia está bé, tot i que hi ha algunes faltes, com algun accent (“és” porta accent al segon paràgraf per exemple). I també hi ha algun castellanisme, com ara “entera” a l’última línia.

 2. Joan Marc

  Tot m’és igual, no em donaria igual.

  El gènere t’escau, per tant te n’has sortit prou bé. Repassa això que et deien de la gramàtica, que està més fluixet.

  Un 7.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *