5 thoughts on “TNC: Boris Godunov

 1. Luciana

  Joan Marc!
  Feia setmanes que no em passava pel blog. Ara passo per parlar de l’obra que hem anat a veure, Boris Godunov, al teatre nacional de Catalunya. La veritat és que m’ha agradat, sobretot perquè és diferent a altres obres que he vist, a les obres típiques. Em refereixo a obres on a l’escenari trobem als actors i als seients els espectadors. Boris Godunov és diferent, tot es barreja. Els espectadors som, per una estona, actors, perquè formem part de l’espectacle. També m’ha agradat, perquè portant un fet de la realitat a l’escenari, barrejem realitat amb ficció. A més jo no en sabia res del que havia passat a aquell teatre, ara estic informada de 1ª mà. M’ha agradat molt i recomano a qualsevol persona, que vegi aquesta obra.

  att. Luciana

 2. Hajar

  Hola!

  L’obra que vam anar a veure em va agradar molt. Ja sabiem que no aniriem a veure una obra típica de les de sempre, però tampoc ens esperavem tant espectacle. El que està molt bé són els efectes especials, tant d’iluminació com els sons, també els terroristes ananr i venint pel costat del públic. La veritat que jo no sabia que hagués passat de veritat, però m’alegro que no ens hagi passat a nosaltres. En definitiva, que l’obra està molt ben feta i que la recomano a tothom.

  -hajar.

 3. Marina

  Hola! Fèia moltíssim que no hem passava per el bloc!
  L’obra que vam veure, realment em va agradar molt. Al principi quan encara no ens havien ‘segrestat’, tots estàvem pensant; ‘on està la porta?’, però des del primer tret fins a l’últim, molts riures, molta atenció (per una part del públic), molts espants i sobretot molt diversió.
  La Fura dels Baus, té una manera molt curiosa de fer les seves obres de teatre. Com la que ens vas explicar de les màquines, Joan Marc. La meva germana també la va veure, i diu que mai més tornava a anar a veure una obra de teatre que fos de la Fura dels Baus! Però hi ha opinions i opinions no?
  Jo, recomano aquesta obre a tothom. Però crec que molt més impactant seria que ningú tingues clar exactament què va a veure.
  Enfí, no crec que sigui possible amb el poc curs que queda, però podriem anar a veure un altre obra, no?

  Mariiina!

 4. sph1041

  Joan marc!!! M’he enrecordat de la contrasenya!!!! Moltes gracies per dirme el email!! L’obra va estar bastant bé pero la veritat m’esperava més!! Ho feiem bé els actors i em va agradar que posesin les camares de fora i que es veiesin tots els terroristes per alla fora i la poli!!

 5. yfr1000

  Bé, poca cosa més puc dir, a mi em va agradar molt l’obra de teatre. Per una banda em va agrada molt la dedicació i les ganes que hi posaven cadascun dels actors a l’obra, perque tot sortís bé.
  I per una altre banda em van agradar molt el decorat, els efectes specials i que les pantalles que hi havien a l’escenari s’anessin movent i et dones la sensació que els actors s’estiguesin movent per aquells passadisos de veritat.
  També em va agradar perquè és una obra diferent que et dóna a coneixer molts punts de vista, vàrem ser el públic, també erem els segrestats, podiem saber el punt de vista dels segrestadors, vèiem el que passava a fora de la sala i també erem concients de les decisions que prenia i el que pensava el govern.
  Putser es va fer una mica pesada quan ficaven els videos, pero no podia evitar estar amb tensió tota l’obra. Era molt impactant estar asseguda, mirar al teu voltant i trobarte un terrorista just darrera teu que t’estava mirant. La veritat es que l’obra va estar plena d’emoció i nervis.
  I pensar que això li a pogut passar a gent… la veritat es que et tranquilitzava que fos això, un obra de teatre. I vàrem ser uns privilegiats de tenir tots els punts de vista, perquè la gent a la que els i va passar nomès tenien el seu punt de vista, nomès tenien el neguit i la por, la por de morir o de no tornar a veure a les seves famílies.
  Va ser realment genial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *