La Habana

La HabanaAl veure aquesta foto del Malecón, a La Habana, em fa imaginar perquè aquest noi està asegut al pon, i m’agrada imaginar el que pot estar pensant o el que pot estar esperant.

Una de les coses que crec és què, està pensant en què, avui a sigut un dia en el que a pogut fer tot sol un cambi de roda sense punxarla, al taller on està aprenent a fer de mecànic, i la propina, d’aquell anglés, li pot solucionar la setmana a la mare. Putser està content perquè en Raúl li a dit, que es prepari, perquè ya a aconseguit el petit microfon i l’amplificador que necessiten per poder fer la maqueta del CD, i això li fa pensar que mès endevant si trionfen tindrà més diners, i aixì la mare no haurà de comprar-li arroz a la veina

Una altre cosa pot ser, que estigui esperant és a una maca mulata que li té robat el cor, i que només sortir del taller va corrents a casa, per poder veure-la des del seu balcó, on es passa hores i hores mirant-la.

Es possible que el que estigui fent es simplement descansar de camí cap a casa, però aquesta possibilitat no m’agrada tant, per què això es realment aburrit.

Aixì que prefereixo pensar en l’altre opssió, ell tansols està observant a la mulata que tan estima, i que just te al davant, però que no s’atreveix a dirigir-li la paraula, perquè ell és 4 anys menor que ella, sap que te novio i es considera masa covard com per convidarla a una mica de mango fresc, que venen en una paradeta aprop de casa seva, on ell sap què és bonisim. I alhora està amoinat perquè si triga més d’una hora en arrivar a casa la seva mare li farà rentar els plats durant una setmana i fregar el terre ajonollat, però al tenir a la noia davant seu, amb aquell color de canya de sucre, els cabells arrisats i unes curbes que marejen, creu que val la pena fer totes les feines que sap que aurà de fer durant la setmana.

Que n’hés de dols i trampós l’amor. Pobre noiet, no sap que ella encara no sap ni de la seva existencia, i que en aquell moment esta en un novul, però al arrivar a casa la caiguda del nuvol pot ser impressionant.

2 thoughts on “La Habana

 1. Joan Marc

  No sé exactament de qui és el text. En tinc una idea, però seria millor signar-lo.
  El text estaria molt bé si no estigués tan farcit d’errors gravíssims.
  S’haura de repassar molt més un text abans de publicar-lo, ja que sinó perd força.
  ens convindria, fins i tot, un corrector.
  De moment, un 3.
  Fes servir els diccionaris que es recomanen al marge del bloc, si us plau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *