Sensacions

cumple-joaki-2007-103.jpg

Hi ha sentiments guardats en la part més profunda de l’ànima que només racons perduts pel món poden despertar. Potser ningú s’espera que es despertin, o potser no sabem en quin moment ni per què ho faran, però el cas és que ho fan, i en aquell precís instant, mirant allò que ens sembla tan llunyà, això que sembla inacabable, ens provoca alguna cosa que potser mai no havíem sentit, però que ara ens sembla que una vida sense aquesta sensació no seria vida, això tan profund que guardem amb clau dins el nostre pit ara ha sortit i no volem tancar-lo mai més. En un primer instant ens sembla mentida, no pot ser real que un mar que sempre havíem mirat, ara sigui tan diferent, però pensem que potser mai l’havíem observat detingudament. Potser els que hem canviat som nosaltres i no és aquesta imatge el que ha fet que aflorin tants secrets i tantes emocions. En canvi, ara nosaltres inconscientment volem deixar-les anar, que surtin a navegar per llocs que potser nosaltres mai ens haguéssim atrevit a viatjar-hi. I per tant ara tenim una excusa per explorar, per sentir, per viure, per emocionar-nos. Perquè ara només observant, alguna cosa en nosaltres ha canviat, no som capaços de dir ben bé què és, però serem capaços de deixar-la volar?

Camila Pérez López

8 thoughts on “Sensacions

 1. Camila Pérez

  Joan Marc soc la Camila!! no he dit que aquesta foto la vaig fer l’estiu passat quan m’en vaig anar de vacances amb la Nora a Mallorca!!!

 2. Nora Spivak

  hvaera camila justament el text va de que vull conéixer aquest lloc !! no ha estat una persona que conec !! jejeje

  t’estimooooo

 3. Joan Marc

  La veritat és que, quan t’hi poses, transmets una gran sensibilitat. Potser hauries de controlar una mica més aquesta força creativa que se t’endú. tens la inspiració i ara l’has de contrlar amb la ècnica.
  I la tècnica principal és la puntuació. La teva tendència a fer oracions i enumeracions llarguíssimes supera a vegades les possibilitats lògiques de l’oració. Penso sobretot en el final, on falta més d’un punt.
  Fixa’t en la força de la primera frasem es nota que hi has pensat, no quedaria subratllada amb un punt i a part?
  Un 8.

 4. omf1137

  Es un text molt, però que molt macu, estàs feta una CRAC!

  Doncs que segueixis així Camila.. que tu vals molt, i saps escriure cosses precioses.

  Cuidat.

  Besos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *