HAWAII, EL VIATGE DELS MEUS SOMNIS

hawaii-0043-63.JPG

Des de petita, he volgut conèixer Hawaii, penso que és un lloc únic per relaxar-se i per gaudir de les bones vistes que ens ofereix. Al veure aquelles platges tan transparents  i impressionants; que em venen moltíssimes ganes d’estar-hi És un sensació de llibertat, de seguretat imaginar-me just allà. Al veure aquella  imatge es tan perfecte. Pot ser que sigui cert, però en aquest moment no ho puc assegurar. Necessito conèixer aquest lloc que durant anys ha estat al meu cap i segueix estant-hi. Vull saber que no quedarà com un somni inassolible, si no que en el moment oportú aquest desig tan present i real es compleixi. Seria una anècdota tan preciosa en la meva vida. Es una sensació d’ànsies, no sé si això és la resposta exacte, però el que si sé, és que no moriré sense haver-hi estat. Sempre que miro fotografies, em venen més ganes de banyar-me en aquelles aigües cristal·lines i úniques que aquesta illa et pot donar. És un lloc tan meravellós i a la vegada grandiós. És un lloc perfecte, un lloc que per mi no hi h cap de igual, cap que em doni aquestes sensacions, aquell sentiment que perdurarà per sempre.

Nora Spivak Sevilla5 thoughts on “HAWAII, EL VIATGE DELS MEUS SOMNIS

 1. Camila Pérez

  M’encanta aquesta foto Nora, i el text, però has estat a Hawai ¿?¿?
  T’estimo!!!

  Camila.

 2. Joan Marc

  Bé, la imatge està molt bé, i la passió que hi poses també. Ara, cal redactar-ho molt millor:
  1. divideix el text en tres paràgrafs, per exemple.
  2. Observa on comencen i on acaben les frases. Poses punts abans d’hora i deixes oracions sense acabar. SImplement llegint-les en veu alta veràs que no lliguen.
  3. Procura utilitzar un vocabulari més precís.
  De moment, un 4.

 3. Nora spivak

  que vol dir les frases o paralues en blau?

  la puc repetir per pujar nota?

  Ho tens a l’entrada ESCRIURE de l’escriptori del bloc.
  Evidentment, si la millores, puja la nota.

  Joan Marc

 4. Hajar

  Nora!
  A mi també m’agradaria anar a Hawaii alguna vegada!
  Espero que el teu somni es faci realitat d’aquí poc!

  Petons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *