La nit que Wendy va aprendre a volar

La nit que Wendi va volarAndreu Martín, La nit que Wendy va aprendre a volar, Bromera

Roger i Wendy inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que lerta d’un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L’homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d’on ha desaparegut una joia, el robatori de la qual no vol denunciar ningú. Una novel·la trepidant en què la jove Wendy haurà d’enfrontar-se, ella sola, amb assassins perillosos; haurà de córrer, lluitar i fer ús de la pistola; coneixerà el fons de la mar, saltarà abismes paorosos i veurà la mort de prop. Aquesta serà la nit en què Wendy aprendrà a volar.

Novel·la policíaca

Elements de reflexió:

[Com ja sabeu, podeu comentar els aspectes de la llista que us interessin més i, evidentment, tot allò que hàgiu trobat al llibre que vulgueu compartir amb els vostres companys]

a) Aquesta novel·la pertany al gènere policíac. Podries explicar quines característiques típiques d’aquestes novel·les has trobat? [personatges, espais, temps, manera de narrar la història, temàtica principal i secundària, situacions típiques…]

b) L’autor modifica algun d’aquests tòpics del gènere policíac?

c) Has llegit alguna novel·la protagonitzada per Flanagan, l’altre detectiu de l’autor? Quines diferències hi ha amb Wendy?

d) Creus que el nom de la protagonista, Wendy, ajuda a descriure la seva manera de ser?

e) La novel·la està construïda amb una sèrie de capítols curts on es narren escenes simultànies. Com s’ho fa l’autor per tal que puguem seguir l’argument? Creus que és habitual aquesta manera d’escriure històries policíaques?

f) De tota la informació que es dóna sobre l’Ull de Déu, sobre els maçons, sobre els museus secrets…, quina t’ha sorprès més?

g) Quin és el passatge de la novel·la que t’ha interessat/emocionat més? [ Si pots, indica la pàgina]

9 thoughts on “La nit que Wendy va aprendre a volar

 1. sara

  ola
  podieu posar el resum pk al’escola en ho fan fer i es una pesadilla fer-ho..
  plizzzzz podew fer-ho

 2. katherin M.

  Em va agradar molt perquè tracta d’una noia que aprèn a volar, per a mi té un significat molt profundo.Aprendi que no sabem valorar la nostra vida, la descuidem i correm riscos s’ha de ser valents enfrontar les nostres pors ser decidits, la Wendi per al meu aprenentatge a prendre decisions, i enfrontar la vida.y si la recomendaria perquè aprenem a enfrontar les nostres pors.

 3. Joan Marc Post author

  A mi també em va semblar interessant la novel·la. És fantàstic que t’hagi servit per prendre decisions de manera més valenta.

  Fins aviat

 4. naiva

  necessitoo que mexpliquesseeu tot eelllibre de la wendy pk lo divendres dia 25 me fan un examen ini tansols me llegit la primera paraula perfavorr ajudeumeee!

 5. hola

  algu em podria donar tots els capitols resumits?¿?, sisplau?¿?
  urgent!!!
  gracies

 6. CARLA

  Teniu qui son els personatges de toot el llibre? que passa al llibre?
  u necesito ara perfavor mel vaig llegir i ia n men recordo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *