El testament de John Silver

Josep Vallverdú, El testament de John Silver, La Galera el-testament.jpg

El pirata de la crossa , va fugir amb una part del botí trobat a l’ illa del tresor . No se’n va saber mai més res . Això diuen , però en realitat  John Silver va viure encara una colla d’anys viatjant de grat o per força , provant de fer-se passar per un senyor i mirant de conservar el seu petit  patrimoni.  Aquesta dèria el va menar per camins arriscats , propis del pirata que havia estat i fou sempre . Silver no ho volia admetre , pero era un perdedor.

Qui no perdrà res amb la lectura d’aquest llibre d’acció , astúcies i passió , seràs tu, lector.

Endinsa’t de cap en l’aventura!

5 thoughts on “El testament de John Silver

 1. hana kachar

  m’agradaria saber una miqueta mes del pirata de la crossa anomenat john silver aquest llibre es del pocs que m’han agradat, sobretot perque es un llibre molt d’aventures i a mi m’agraden molt aixi els contes

 2. Maria Salat

  Què dir d’aquest llibre? Acceptable, tot i que no m’ha acabat d’agradar. De fet, encara no me l’he acabat, però de moment no m’agrada.

  El fet de que estigui ambientat al mar i a aquella època fa que resulti pesat llegirse’l. El cas: amb el que m’he llegit, en tinc prou i de sobres per a no recomanar-lo.

  Apa, adéu.

  Maria

 3. Bet Rosell

  Hola!
  Doncs, bè,
  jo aquest llibre, personalment, no el recomanaria.
  pot estar prou bè si t’agraden les novel·les d’aventures i tot això (que, com us podeu imaginar, no és el meu cas!).

  res més,

  apa, que vaigi bè!
  🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *