El llibre negre dels secrets

 F.E. Higgins, El llibre negre dels secrets, Cruïlla

Quan Ludlow Molesta s`enfila d`estranquis en un cotxe de cavalls per fugir de la city, no sap fins a quin punt aquest gest instintiu li canviarà la vida. A mitja nit arriba a un poble de mala mort on en Joe Zabiddou, un presentador molt particular, l`agafa com a ajudant. La feina d`en Ludlow consisteix a apuntar les confessions esgarrifoses dels clients del prestador: un enterramorts que desenterra cossos, un carnisser que enverina amb botifarres de rata… Així es va escrivint el llibre? En Ludlow no ho acaba de veure clar. Ell voldria confiar en el seu misteriós amo, però té la sensació que en Joe amaga moltes coses. Ara bé, el mateix Ludlow Molesta també n`amaga unes quantes…

8 thoughts on “El llibre negre dels secrets

 1. joel99

  Aquest llibre s’ ha convertit en un dels meus preferits perquè és exactament el tipus de lectura que m’encanta.
  Ja l’he acabat així que m’agradaria començar un altre.

  Joël

 2. Maria Salat

  Ha sigut un llibre que m’ha encantat. És estrany, però enganxa moltíssim.
  La personalitat del protagonista m’ha motivat a llegir-me el llibre i la veritat és que és del tot recomanable.

  Que vagi bé!

 3. Maria Salat

  Ha sigut un llibre que m’ha encantat. És estrany, però enganxa moltíssim.
  La personalitat del protagonista m’ha motivat a llegir-me el llibre i la veritat és que és del tot recomanable, sobretot per a gent que els hi agradi sentir-se’n part.

  Que vagi bé!

 4. Bet Rosell

  Aquest llibre m’ha agradat molt.
  Tot i que no és del tipus de lectura que a mi m’acostuma a interessar (i per això, en el moment que vaig saber que me l’havia de llegir, em va fer una mica de “pal”), em va enganxar, i el fet de com anava avançant la història, em va animar a continuar la lectura.

  Trobo que uns dels missatges que ens vol transmetre el llibre, és el fet de que tothom tè un secret amagat (Vaja, no tots els secrets són tant forts com aquests), com també com la desesparaciò pot portar-nos a fer allò que, en un principi, mai hauríem dit que seríem capaços de fer.

  També crec que cal dir que no sempre, la meva opiniò coincidia amb la d’en Joe. No crec que ningú es mereixi la mort, si més no, tal i com ho il·lustren al llibre. Pot ser que hi hagi gent que sí, però això ja va per gustos. Sigui com sigui, crec que ningú, per molt savi que es cregui o per molta experiència que tingui, està en el dret de decidir quan li ha arribat l’hora a una persona.

  Vaja, aquesta és la meva opiniò del llibre.

  Vull que, tot i que no he fet exactament el que la meva professora de català ens havia demanat, aquest comentari sí que pot servir per a fer algunes de les reflexions. Podríem dir que jo he posat les respostes enlloc de les preguntes que m’agraderia que em fessin.

  Espero que es pugui tenir en compte i haver donat alguna idea a qui sí que escrigui les preguntes en concret.

  Bet.

 5. julieth

  aquet llibre m’agradad per que es de misteri i de po com m’agraden ami

 6. albert

  un dia vag anar al abacus i aquest llibre em va cridar latencio un cop vag comensra no vag poder parar fins al pun de k ia me le llegit 7 cops lestiu passat vag anar a girona a veure si trovava un llibre k continues aket i mira en vg trobar un k es diu l’encantador d’ossos. Aquest tracta dun nen k viu a una ciutat mol semblan a la city i conex el secret dun ofici que apart daket n’amaga de mol grossos. el julio na surtit un de la matexa autora estic a laguait per comprarml

 7. crala

  El llibre m’ha agradat moltíssim, i el tema està molt encertat ara, en Ludlow es diu MOSTELA no molesta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *