Hem nedat a l’estany amb lluna plena

Ramon Esplugafreda. Hem nedat a l’estany amb lluna plena. Columna Jove.

Recuperar una marededéu romànica pot portar molts maldecaps, i en Raimon i la Miquela prou que ho saben. Aquesta desesperada recerca de camins i dreceres del Pirineu més feréstec els farà descobrir una petita comunitat aïllada entre muntanyes, un paradís idíl·lic on és permès entrar-hi, però d’on no es pot sortir. Els nostres protagonistes saltaran d’embolic en embolic i alhora naixerà en ells una profunda amistat que els portarà a tastar el risc de l’aventura i l’atracció del primer amor.

3 thoughts on “Hem nedat a l’estany amb lluna plena

  1. arnau

    El llibre es interessant i engantxa una mica al llarg de tota la trama.

  2. Núriia

    A mi emb van fer llegir el llibre a classe de català…
    Esta be… t’enganxa pero de begades no…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *