El manuscrit perdut

Xavier Moret. El manuscrit perdut. Empúries-L’Odissea.

Al Líban actual, en plena guerra civil, un periodista català coneix una jove historiadora nord-americana i se’n mig enamora. Sota els bombardeigs, entre atemptats i crueltats de tota mena, en un país dividit, l’atzar els porta a fer un descobriment excepcional: un fragment inèdit de la Crònica de Ramon Muntaner on el gran escriptor empordanès parla, en termes enigmàtics, del famós tresor dels càtars. Comença aleshores la recerca d’aquest tresor, que es desenrotlla buscant alhora en el pasat, per esbrinar quins camins va seguir el tresor, i en el present, amb els perills que comporta la situació explosiva del Pròxim Orient. El manuscrit perdut és la història d’una aventura apassionant, que durà el protagonista del del Líban a Tunis i, finalment, a Catalunya, on trobarà el desenllaç: “Rera la màscara s’oculta la veritat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *