Viatge al centre de la terra

Jules Verne. Viatge al centre de la terra. Diverses editorials.

viatgealcentre4.jpgLa descoberta d’uns misteriosos jeroglífics entre les pàgines d’un llibre portaran el professor Otto Lidenbrock i el seu nebot, el jove Axel, a emprendre el viatge més al·lucinant que s’hagi fet mai: endinsar-se en les profunditats de la Terra. Amb l’ajut d’en Hans, un guia hàbil i valent, i arriscant la seva vida a cada pas, descobriran les meravelles que s’amaguen a l’interior del planeta.

One thought on “Viatge al centre de la terra

 1. lbh1021

  Hola! Com et trobes? Jo molt bé.
  T’escric aquest correu electrònic per tal de recomanar-te una fantastica novel·la.

  Amb aquest llibre gaudiràs les moltes aventures que passen els tres protagonistes. A més pots aprendre moltes característiques de les pedres i els minerals, ja que el professor Lidebrock en sap molt.

  L’únic problema que hi ha es que és una mica llarg, ocupa unes 298 pàgines.

  Per últim vull dir-te que Jules Verne és un escriptor que expressa molt bé el que explica i té una fantastica dedicació al gènere de la novel·la científica que farà enganxar-te molt als seus llibres.

  Espero que tinguis en compte la meva recomanació.

  Adéu.

  Joan Marc; sóc el Luis, aquí et deixo l’exercici de l’examen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *