Un estiu amb l’Anna

Núria Prades. Un estiu amb l’Anna. Editorial Cruïlla.

unestiuamblanna4.jpgL’Oriol no entén la seva mare. No entén per què el vol obligar a passar tot el mes de juliol a Sant Pol. No entén com pot tenir un “noviet” tan pesat com en Joan. No entén per què es va separar del seu pare, i per què va permetre que se n’anés tan lluny. L’Oriol no entén res. Però aquell mes, a sant Pol, L’oriol coneixerà l’Anna. I, llavors, moltes preguntes començaran a trobar resposta.

29 thoughts on “Un estiu amb l’Anna

 1. Anna

  Aquest llibre m’ha encantat.! És el millor llibre que he llegit mai.
  La professora de català ens el va donar per llegir a classe, jo el vaig comensar a casa i l’endema ja l’havia acabat. Faig segon d’ESO

  Anna.

 2. Eulàlia

  Aquet llibre m’ha agradat moltisiim , amb dos hores ia me’l vaig polir! i es que no podia parar!! vaig plorar al final i tot! no m’hon esperava! bé el recomano a tothom! Jo també faig segon d’Eso, pero me l’he llegit per voluntat pròpia.
  És maquissim i m’ha ensenyat moltes coses!

 3. Paula

  Aquest llibre m’ha arribat al cor, a mi no m’agradava llegir pero aquest llibre m’ha encantat. Es un dels millors que he llegit. Me’l vaig llegir en dos dies.
  El recomano a qualsevol persona.

  Paula

 4. Laiettaaa

  Aquest llbre m’ha encantat. El vaig llegir en 2 dies, i ni això. Enseriu, m’ha encantat. 🙂 Me’l tornaria a llegir 1000 cops més.

 5. Laiettaaa

  anna, jo també el vaig haver de llegir, pel cole i per catalá (2on d’ESO).
  I si si, em vaig enganxar, i vinga, anava més ràpid…
  i a més, m’encantava!
  M’ha encantat!!!!!!

 6. Laura

  autèntiiiic aquest llibre! =) per a mi el millor que eh llegit.
  m’encanta com es comuniquen els protagonistes i es una
  història molt bonica.

  Laura.

 7. rosa*

  a mi tambe mancanta a quet llibra
  es una pasadaa!!!

  benu resss
  adeww
  petonss

 8. MYRIAM

  aquest llibre un estiu amb l’anna es una pasada xerra de tot i aixo pot pasar en realidad m’ho vaig llegir amb dues setmanes¡¡¡¡¡ m’ancantat akest libre¡¡¡¡¡¡¡

 9. PauLa..!

  M’estic llegint el llibre perque la maestra de catala mos o a donat i la veritat per ara m’agrada molt i tambe fac 2 d’eso.

  DEEW.,!

 10. Neus

  És un dels millors llibres que mai he llegit. La història és molt real i fa que arribis fins aquell cert punt que estàs ficada dins la lectura. Té un gran argument i es fantàstic.
  El recoman a tothom!

 11. Anna

  m’ha encantat aquesta historia, es molt real i penses en situacions qe també et poden passar a tu, a més m’he pogut imaginar la historia perfectament perquè sóc de sant pol i he reconegut tots els llocs descrits. 🙂

 12. Paula

  Aquest llibre m’ha encantat, me l’han fet lletgir a catala el primer trimestre i sa veritat es que mo vaig lletgir tot amb 2 dies 🙂

  Un salut desde Sa Pobla (Mallorca)!

 13. Elena

  és el millor llibre que he llegit mai, m’he passat tota l’estona plorant, i després d’haverlo llegit, em sento trista, trista per no tenir una vida tan perfecta com la tenien ells quan estaven junts, quina enveja, la meva vida és molt pitjor….però que s’et mori una de les persones que més estimes…ha de ser tot un infern! quin llibre…el millor del món!
  anna & oriol forever(L)

 14. Clara :)

  Aquet llibre es fantàstic, m’ha agredat molt , m’he ho he passat be llegintlo!!
  Però no pensava que acabes com acaba 🙁

  Clara 1r eso (Menorca)

 15. Modou

  jo soc Senegalais estic fen quart ,aquet llibre que magrada molt , me l’han fet llegir aquet ultim trimestre.Dema dia 06 tinc examen sobre aquet llibre , es la primera vegada que vaig llegir un llibre tan meravellós. 4eso (terrassa)

 16. SAARA:)

  hem tinc que llegir un llibre:)
  creeieu que aquest serà apropiaat per a mi? Faig 2n d’eso i m’eencanta els llibres d’aamoor:$

 17. Anna

  Aquest llibre m’ha encantat. M’ha tocat el cor i de veritat que no m’esperava el final… Me l’he llegit pel l’institut, faig segon d’ESO. M’encanta, es maquíssim tot el que passa. 🙂

 18. Arii.

  Aquest llibre t’ensenya que l’amor arriba fins a qualsevol punt, que “som unes titelles penjades d’un fil transparent” i que aquell algu que estimes sempre t’acompanyarà.

  Soc una alumna de segon d’ESO, el recomano a tothom. Si us agrada llegir ja el podem obrir, i si no és així obriu-lo igual, us encantarà.

 19. coral

  aket llibre ma encantat, a set dels millors que he llegit, al principi pensava que com era per classe de catallà no m’agradaria pero mequibocava fort…
  també faig 2n eso, ma agradat molitssim. 🙂
  al final es supertrist 🙁

 20. Deisy

  M’ha encantat molt aquest llibre m’he enamorat perque es una historieta de jovens que hi volen pasar-ho be i ells hi van encontrar el verdadero amor entre ambs, per mala sort n’he perdut el llibre que el meu professor de catala em va fer comprar pero ara mateix estic buscant una pagina per comprar-ho una altra vegada m’agradat moltisim!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *