Nicéphore Vréttakos i el fil de les paraules

M’agraden les llengües i gràcies al grec i al llatí (i de la magistra Lida) he descobert que el món és ple de referents clàssics. Un bon dia baixant les escales de l’Escola oficial d’Idiomes de Barcelona vaig llegir a la paret aquest poema en grec modern del poeta grec Nicéphore Vréttakos i vaig entendre el fil de les paraules i d’aquest univers clàssic dels nostres mots, la nostra herència.

unnamed (1)

EOI, Drassanes Barcelona. Fotografia de Belén Cansino

Belén Cansino

1r Batx. Grec

Aquest article s'ha publicat dins de General, Literatura i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Nicéphore Vréttakos i el fil de les paraules

  1. Ja tens els virus dels referents clàsssics arreu, Belén! Un poema molt ben trobat per animar la gent a estudiar grec modern! Una iniciativa digna de ser imitada! A veure quan nosaltres també posem poemes per les parets del nostre centre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *