Narracions de mites clàssics i la seva pervivència lèxica

Al primer curs de llatí a l’IPM llegim una adaptació de les Metamorfosis d’ Ovidi feta per la nostra magistra. En busquem la pervivència en la literatura, en l’art, en la publicitat, … De fet, el que més roman del mite, a més de la seva essència inherent a l’ésser humà, és el nom: l’eco (Eco), vermell com un perdigot (Pèrdix)… De noms de mites en trobem per tot. M’ajudeu a completar aquest Drive amb la pervivència dels mites de Narracions de mites clàssics?


Imad Tmara
2n Batxillerat Humanístic
Metamorfosejats!

Aquest article s'ha publicat dins de General, Mitologia i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *