EL REFUGI DEL TAREK. BLAU . RESUM 2

L’Ariana al cap d’una estona de passar la frontera es va adormir i va somiar que estaven a la vora d’un riu amb el Tarek.
Al cap d’una estona van parar i una policia va entrar a inspecionar .L’Ari es va despertar i la policia unes preguntes els hi va fer .La policia els va fer pujar al cotxe de policia i se’ls endugue .
Quan estavem encara al despax de l’oficiala ,va arribar una dona d’uns 50 anys ,era la fiscal ,ens va saludar i va marxar.
Al cap d’una estona va vindre l’Abel de Serveis Socials i llavors també l’avia i el Roc .L’Avia li va demanar a l’oficiala que li fes un resum del que havia passat .Amb l’Abel l’Ari i el Tarek van parlar per veure si ho podien arreglar . L’ari la culpa es va donar,pqrò no va funcionar .
Al Tarek es volien emportar i l’Ariana molt enfadada estava l’Abel una targeta li va donar , però l’Ari no la va voler .Van agafar el camió i van marxar cap a casa .Com que estaven molt cansats van anar a dormir.
Em vaig despertar amb la mare al costat.Vam parlar una estona ,després vaig dir de fer un dinar de luxe.
La Lola va trucar a la Rita i al Roc per a convidar-los.Tot seguit vam decidir quin seria el menú ,calia anar a comprar i preparar-ho tot ,des del menjar ,fins la taula i també mudar-nos.
Ens va quedar tot molt bo i de postres la mare ens va dir que volia ser pagesa , l’oncle i la Rita es quedaria amb l’empresa de camions i l’àvia vendria coses que feia per internet.
La mare estava pendent de la decisió dels Jutjats ,i jo de la llibreta dels dibuixos del Tarek un mirant els ulls.Em vaig adonar que tots els ulls que dibuixava el noi eren els meus ulls.Els meus ulls eren “el seu refugi “.
Al cap d’un mes ,per Nadal la mare va aconseguir que ens donessin dia per a veure el Tarek .
Era un dia fred ,nevava .Quan vam ser dins del centre d’acollida el Tarek ens va dir que ja parlava català, i vam estar molta estona abraçats.

Blau 4t