Faula. Lismel

Hi havia una vegada en un camp un ratolí. El ratolí era petit ,de color marró. Era un burleta i molt llest. Al costat del cau del ratolí hi havia el cau d’ un conill.
El conill era molt amable i sempre es preocupava dels altres

Un dia el ratolí se’n va anar a passejar prop del riu ,es va apropar al riu per beure aigua i quan es va apropar va caure al riu. Va començar a pensar la manera de sortir però no se li acudia res .El conill va començar a preocupar- se perquè ja quasi era de nit i el ratolí encara no havia tornat. Va anar a buscar-lo i el va trobar. El conill es va oferir a ajudar-lo però el ratolí va dir que ell era molt llest i que no volia ajut .El conill va seguir insistint però el ratolí es negava perquè deia que ell se’n sortiria i que era molt llest. Però al final va demanar ajuda al conill i es va salvar.

“NO MENYSPREIS A QUI ET POT AJUDAR”

LISMEL6è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà