Narració. El dia de Reis a Camarasa.

La  tarda del 5 de gener vam sentir nadales als altaveus, els reis ja havien arribat .Per culpa del covid aquest any tampoc no hi va haver cavalcada .A les buit del vespre van tocar el timbre de casa ,era el Rei Negre ,en Baltasar amb els patges . Van obrir i em van donar una capsa de playmobil. Dins la capsa hi havia un playmobil amb una cafeteria .

L’endemà al matí ,dia 6,a sota l’abret de Nadal vaig trobar molts regals per mi ,pels tiets, pels cosins
de Balaguer ,per la Padrina , la Mama……
A mi em van portar un penjoll de plata amb forma de playmobil ,llibres ,botes per abans i desprès d’esquiar .
Al migdia els quatre parents de Balaguer van pujar a dinar i a buscar els regals .
Per dinar hi havia ensaladilla ,calamars,carn a la brasa i de postres tortell de Reis de nata gegant .Al meu cosí Albert li va tocar la fava ,em vaig despistar un moment I me la va posar al plat ,vam riure molt tots menys ell que li tocarà pagar-lo l’any que ve.
Després amb l’Albert i l’Alexandra vam instal·lar a l’ordinador un joc que es diu Roblox .Vam jugar-hi una estona .Van marxar aviat perquè el tiet havia d’anar a treballar .Tot seguit ,la Mama I jo vam anar a caminar pels voltants del poble.

Blau 4t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *