Un avi i el seu gos

Hi havia una vegada un avi que vivia a un poble que es deia Cubells. L’ avi es deia John, tenia 64 anys, era baixet i tenia el cabell de color negre. Vivia amb els seus dos fills ja que la dona se li va morir. Els seus fills tenien 28 anys i eren bessons. Tenia un gos que es deia Chop.
Un dia es va aixecar de bon mati i va sortir a buscar treball. Va veure una tenda de l’ APPLE i hi va entrar, va preguntar si podia treballar allà però li van dir que era massa vell. Després va tornar a la casa i va mirar el diari, va veure que es venia un cotxe de l’ any 1984, era un Lamborghini Countach.En John volia comprar-lo, però com que no tenia treball i tampoc tants diners no ho podia fer . Va recordar que ell tenia un cotxe espatllat molt vell, li va fer fotos i va enviar-los a un mercat de cotxes clàssics .
En John va preguntar quant li pagarien pel cotxe. El comprador va dir que si funcionava 30.000$ i si no funcionava 5.000$ , llavors en John va dir que no funcionava.
L’ endemà en John va trucar a una grua que va arribar després de 30 minuts i va portar el cotxe vell a la tenda de cotxes clàssics. Va tornar a casa amb els 5.000$ i va tornar a mirar el diari .En Jhon es va sorprendre al veure una oferta de treball en una botiga de Samsung . L’ endemà hi va anar i el van contractar : en John es estar a la caixa. Després de treballar un mes li van donar a en John 5.000$, es va comprar el Lamborghini Countach i va anar a Salou a la platja amb els seus dos fills.
Al tornar a casa es va ficar al llit i va descansar . L’avi va continuar treballant a SAMSUNG i de tant treballar a aquella botiga es va fer el propietari . Al cap de 10 anys el John tenia una col·leció de cotxes i el seu gos Chop va morir perquè ell també era molt vell. . FI

ADELIN BORZA SEBASTIAN 4T

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *