LECTURA DE PARAULES DE TARDOR

Seguim preparant nou material per treballar la lectorescriptura relacionada amb l’estació de la tardor per tal de fer-la més significativa. Al bloc trobareu molts recursos i activitats relacionats amb aquest tema (només cal que escriviu la paraula “tardor” al buscador de la banda lateral dreta) però un recurs que ens agrada molt i que dóna molt bons resultats és el següent:

Es traca d’un joc de lectura de discriminació de paraules que permet treballar a través de racons de treball, en petit grup…la lectura de paraules, l’atenció i l’adquisició de nou vocabulari centrat en un centre d’interès. Només cal seleccionar la paraula que està ben escrita a partir d’una agulla d’estendre i veure si ho han fet correctament per mitjà de l’autocorrecció (girant el cartronet).

El fet que estigui en diferents formats de lletra permet l’adaptació a les diferents necessitats dels nostres alumnes.

Us el podeu descarregar en el següent enllaç:

LECTURA DE PARAULES DE TARDOR

Al bloc trobareu el mateix recurs adaptat a altres centres d’interès: l’hivern, la quaresma i el Carnaval…

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Jocs, Lectura, Llengua, Racons, Tardor i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *