SEMINARI D’EE

Nota informativa: l’espai phobos del CRP d’Osona on estaven enllaçats els materials del Seminari d’EE va deixar d’estar operatiu. Restem a l’espera d’una nova ubicació dels materials elaborats  per les mestres d’Educació Especial de la comarca. Us mantindré informats/des.

Des del curs 2007-2008, a la comarca d’Osona, es porta a terme un Seminari D’Educació Especial organitzat pel CRP de la zona i coordinat per mestres de l’especialitat.
Cada curs la tasca del seminari s’ha anat adaptant a les necessitats del grup i s’han anat consolidant actuacions encaminades a afavorir el ple desenvolupament dels alumnes amb necessitats educatives especials.

Actualment som un grup d’unes trenta mestres d’EE molt motivades i coordinades.

Fem tot tipus de debats, xerrades, col·loquis, assessoraments i grups de treball per elaborar material. Tot això per atendre la diversitat i afavorir la inclusió de tots els alumnes.

Aquest curs el grup funciona sota la coordinació de la Glòria Casellas. La Montse Castells de l’ESE ens ha estat fent un assessorament sobre la lectura i la comprensió i hem creat materials molt interessants.
Per accedir als materials de les diverses sessions del seminari podeu clicar sobre les imatges. Quan entreu a la pantalla principal caldrà clicar “Entra com a visitant“.

seminari1 seminari

A la pàgina de materials del curs 2009-2010 ja hi podeu trobar els últims materials creats amb la coordinació de Montse Castells. Gràcies Glòria per revisar-los i penjar-los. Gràcies també a totes les altres mestres d’Educació Especial que hi hem estat treballant.

Ara que encarem el final d’aquest curs penso que, entre totes, hem fet una gran tasca.

5 respostes a SEMINARI D’EE

 1. CARME diu:

  molt bona feina!!

 2. yroset diu:

  Molts gràcies Carme pel teu comentari.

 3. Encarna diu:

  Hola!!!
  He intentat entrar els documents del seminari sense exit!!!
  Com ho he de fer???
  Moltes gracies.

 4. gloria diu:

  Bon dia!!! He intentat accedir al material però no és possible. Com ho puc fer?

 5. Jero diu:

  Jo també ho he intentat i tampoc he pogut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *