COM CAPTAR i MANTENIR L’ATENCIÓ DELS ALUMNES EN UNA PRESENTACIÓ.

Moltes vegades quan presentem un tema o es fa la lectura d’un capítol de l’assignatura que sigui, veiem als alumnes amb cara de no estar en aquell moment. Un té cara de quin rotllo, l’altre pensa en què porta per esmorzar, etc. A vegades captar l’atenció dels alumnes resulta un xic desafiant.

Oferir incògnites als estudiants que poden resoldre a mesura que progressen en un tema és una tècnica que ens pot ajudar a dirigir l’atenció de l’alumne cap al coneixement que ens interessa, però també és una eina que activa coneixements previs a la vegada que pot servir com a reclam per prestar atenció durant la presentació d’un tema o la lectura del mateix.

Una manera de generar interrogants pot ser utilitzant les Task cards però aquesta vegada en un power point i utilitzant el KAHOOT per treballar amb tota la classe. T’expliquem com utilitzar aquests recursos clicant AQUÍ. T’animes?

Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Comprensió, conceptes, Jocs, Lectura, Llengua, Matemàtiques, Medi, Ortografia, pdi, Primer cicle ESO, Problemes, TIC, Treball cooperatiu, Vocabulari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *