KAHOOT: COMPARTIM?

Fa uns dies vàrem publicar al bloc l’article sobre com mantenir l’atenció dels alumnes en una presentació. En aquests us proposàvem dues eines, una d’elles el Kahoot. Dons bé, en PEDRO FABREGA PEREZ s’ha animat a compartir els Kahoot que van elaborar al

XVIII Taller de Creació Materials juny 2015 que veren realitzar a l’Escola Agnès Armengol de Sabadell. Us deixem el link on explica, entre d’altres, com ho podeu fer per accedir als KAHOOTS que han creat.  Hi trobareu 47 kahoots diferents per treballar aspectes com el càlcul mental, les operacions, comprensió lectora, etc.

No us ho perdeu! i recordeu, si n’heu creat i voleu compartir-ho, aquí estem 😉

Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Comprensió, Lectura, Matemàtiques, Materials, Ortografia, Problemes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a KAHOOT: COMPARTIM?

  1. Anna B. C. diu:

    En l’article hi ha una errada ortogràfica. Parleu de “dos eines” quan hauríeu d’haver dit: dues eines.
    Per la resta, diré que sí que és cert que el kahood és una bona manera de mantenir l’atenció dels alumnes d’una manera lúdica i divertida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *