NOUS MATERIALS PER CONFEGIR I LLEGIR A EDUCACIÓ INFANTIL

MONTSERRAT ARNÓ, seguidora d’aquest bloc i mestra d’Educació Infantil a l’escola “Antònia Simó i Arnó” d’Almacelles (Lleida), ens ha fet arribar un material elaborat per ella mateixa i que ella utilitza per Educació Infantil.

  1. MATERIAL PER CONFEGIR: l’objectiu és que els alumnes confegeixen la paraula amb lletres. Si el material es plastifica es poden utilitzar lletres de l’abecedari enganxades amb velcro i així convertir-se en un recurs d’aula molt útil per utilitzar en els racons de llenguatge.


DESCÀRREGA DIRECTA DEL MATERIAL DE CONFEGIR (GOOGLE DRIVE)

  • MATERIAL DE LECTURA: la Montserrat comenta que els seus alumnes col·loquen una pinça de roba a la paraula correcta que, tant pot estar a la dreta com a l’esquerra.

Es tracta d’un material visualment molt atractiu, senzill i que pot resultar molt útil per treballar amb els nostres alumnes sobretot en l’etapa d’inici de la lectura i l’escriptura.

La mateixa autora ens ha fet arribar la PLANTILLA EN FORMAT WORD per tal de que nosaltres mateixos/es ens puguem elaborar el nostre propi material de confegir amb el vocabulari i les paraules que considerem més adequades. Si elaboreu nou material partint de la plantilla de la Montserrat, podeu compartir-lo amb nosaltres enviant-lo per correu electrònic.

Moltes gràcies per compartir Montserrat!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Educació Infantil, Escriptura, Jocs, Lectura, Llengua, Materials, Racons, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a NOUS MATERIALS PER CONFEGIR I LLEGIR A EDUCACIÓ INFANTIL

  1. Laia diu:

    Es fa difícil deixar un únic comentari en aquest bloc perquè totes les entrades són “dignes” de comentar i agraïr! Les activitats són molt adequades als infants i, poder disposar dels materials facilita la seva aplicació. Molt agraïda per aquest bloc tant interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *