NOUS MATERIALS PER CONFEGIR I LLEGIR A EDUCACIÓ INFANTIL

MONTSERRAT ARNÓ, seguidora d’aquest bloc i mestra d’Educació Infantil a l’escola “Antònia Simó i Arnó” d’Almacelles (Lleida), ens ha fet arribar un material elaborat per ella mateixa i que ella utilitza per Educació Infantil.

  1. MATERIAL PER CONFEGIR: l’objectiu és que els alumnes confegeixen la paraula amb lletres. Si el material es plastifica es poden utilitzar lletres de l’abecedari enganxades amb velcro i així convertir-se en un recurs d’aula molt útil per utilitzar en els racons de llenguatge.


DESCÀRREGA DIRECTA DEL MATERIAL DE CONFEGIR (GOOGLE DRIVE)

  • MATERIAL DE LECTURA: la Montserrat comenta que els seus alumnes col·loquen una pinça de roba a la paraula correcta que, tant pot estar a la dreta com a l’esquerra.

Es tracta d’un material visualment molt atractiu, senzill i que pot resultar molt útil per treballar amb els nostres alumnes sobretot en l’etapa d’inici de la lectura i l’escriptura.

La mateixa autora ens ha fet arribar la PLANTILLA EN FORMAT WORD per tal de que nosaltres mateixos/es ens puguem elaborar el nostre propi material de confegir amb el vocabulari i les paraules que considerem més adequades. Si elaboreu nou material partint de la plantilla de la Montserrat, podeu compartir-lo amb nosaltres enviant-lo per correu electrònic.

Moltes gràcies per compartir Montserrat!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Educació Infantil, Escriptura, Jocs, Lectura, Llengua, Materials, Racons, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a NOUS MATERIALS PER CONFEGIR I LLEGIR A EDUCACIÓ INFANTIL

  1. Laia diu:

    Es fa difícil deixar un únic comentari en aquest bloc perquè totes les entrades són “dignes” de comentar i agraïr! Les activitats són molt adequades als infants i, poder disposar dels materials facilita la seva aplicació. Molt agraïda per aquest bloc tant interessant!

  2. Sandra diu:

    Gràcies per compartir-ho!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *