CADA PREGUNTA AMB LA SEVA RESPOSTA

IOLANDA ZAMORA, mestra de Sant Pol de Mar i autora de materials tan interessants com “les paraules retallades i les frases tacades”  vol compartir un nou material de creació pròpia: es tracta d’un seguit de fitxes on l’alumne ha de llegir, comprendre i relacionar cada pregunta amb la seva resposta.

Comenta que “la dificultat rau en què totes les preguntes i respostes van del mateix tema. A l’escola les hem plastificat (posant per una banda la lletra lligada i per l’altra la d’imprenta). Els alumnes ho relacionen utilitzant un retolador tipus vileda.” I sobre el material també afegeix: “el vaig elaborar a partir d’uns dossiers LIC de la Generalitat. Jo els vaig canviar el format, però vaig conservar les imatges i les preguntes i respostes.”

(Enllaç als Jocs LIC que comenta la Iolanda clicant AQUÍ).

MOLTES GRÀCIES DE NOU IOLANDA per compartir aquest i altres recursos, per donar a conèixer la metodologia de treball que utilitzeu a la vostra escola i per col·laborar també en aquest bloc a través dels teus enriquidors comentaris.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Comprensió, Lectura, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CADA PREGUNTA AMB LA SEVA RESPOSTA

  1. Mestra diu:

    Moltes gràcies per aquesta aportació.!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *