L’AUTOBÚS DE LES PARAULES

BEGONYA PLAZA ha creat un joc que porta per nom “L’AUTOBÚS DE LES PARAULES”. La Begonya l’ha utilitzat per treballar la separació de paraules, el número de síl·labes de cada paraula i l’escriptura de frases amb les paraules que s’inventaven els infants.

Per elaborar-lo s’ha inspirat en un joc d’una pàgina de jocs educatius en línia:  VEDOQUE,

La mateixa Begonya explica la metodologia de treball que ha seguit per treballar aquest joc amb els seus alumnes: per jugar ho hem fet en grups de 3 nins/es, primer pensaven la paraula, col.locaven les lletres a les caselles i quan la paraula era correcta l’escrivien a la fitxa i comptaven el nº de síl.labes i la separaven, finalment feien una frase amb la paraula inventada.”

Es pot plastificar la primera pàgina i es poden plastificar i retallar les diferents lletres de manera que els alumnes, a través de velcro, les puguin enganxar dins dels quadrats per formar les paraules.

Gràcies Begonya per crear i compartir aquest material i explicar-nos tan bé la metodologia de treball emprada.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Escriptura, Jocs, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’AUTOBÚS DE LES PARAULES

  1. Remei diu:

    M’agradat molt aquesta idea i el que he fet a sigut buscar imatges d’autobus amb més finestres (paraules llargues) i menys finestres (paraules curtes). Treballo amb nens amb trastorns de llenguatge i sords.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *