EXPRESSIÓ ORAL I DEDUCCIÓ

L’ESTER BERTRAN, gran col·laboradora d’aquest bloc, ens presenta una nova activitat per treballar l’expressió oral de manera que els alumnes  hagin de trobar i verbalitzar les semblances entre una sèrie de paraules.

Segons l’Ester, l’objectiu d’ aquest exercici és deduir una semblança de les paraules presentades. Són tires de tres paraules cadascuna. El nen ha de trobar un element o una característica comuna d’ aquesta tira.”

Us presento les tires de paraules que ha elaborat l’Ester a partir de les quals se’n poden fer les corresponents adaptacions per aplicar-ho a les nostres aules, amb els nostres alumnes segons els seus interessos i necessitats. GRAN IDEA ESTER, MOLTES GRÀCIES!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Comunicació, Expressió, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *