FRASES REPETIDES I ENCADENADES

Després de treballar les frases encadenades amb alumnes de Cicle Inicial i comprovar-ne la seva eficàcia en el treball de la fluïdesa, l’expressió i l’eficàcia lectora (cliqueu AQUÍ per accedir-hi), he preparat un nou material de frases repetides i encadenades amb major nivell de dificultat per treballar amb alumnes més grans o amb major competència lectora.

Es tracta d’un document amb cinc lectures, cadascuna de les quals parla sobre un tema concret i consta de 12 frases. Les frases es presenten segons un ordre de dificultat creixent de manera que cada vegada es repeteixen les mateixes paraules i se n’afegeixen d’altres per complicar una mica la lectura i fer que els alumnes hagin de parar més atenció.

UN EXEMPLE:

Us presento l’activitat.

A continuació us presento l’activitat que he elaborat.

A continuació, us presento l’activitat que he elaborat per treballar la fluïdesa i l’eficàcia lectora.

A continuació, us presento l’activitat que he elaborat per treballar la fluïdesa i l’eficàcia lectora per mitjà de la lectura de 12 frases de complexitat creixent.

A continuació, us presento l’activitat que he elaborat per treballar la fluïdesa i l’eficàcia lectora per mitjà de la lectura de 12 frases de complexitat creixent que versen sobre un tema concret.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Consciència fonològica, Expressió, Fluïdesa, Lectura, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a FRASES REPETIDES I ENCADENADES

 1. Yolanda,
  Moltes felicitats, als meus alumnes els hi encantat el material de les frases fàcils!!

 2. Montse diu:

  Hola,

  M’agradaria descarregar-me el document per a poder-lo plastificar, però no sé com fer-ho.

  Gràcies!

  Per cert, super bona feina!

 3. Lina Talavera Zafra diu:

  Gràcies!!!!
  Un petò

 4. Lina Talavera Zafra diu:

  Gracies i feliç 2019

 5. Yolanda Gómez diu:

  Hola,

  M’agradaria descarregar-me el document per a poder-lo plastificar, però no sé com fer-ho.

  Gràcies!

  Per cert, super bona feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *